Ma bag si eu in seama...am renuntat la semnatura cu poza pentru asta...
Semnaturi Gigant
Collapse
X
-
euromarket are o semnatura cu titlu informativ care se adreseaza noilor membrii loganclub (in special cei din iasi) ...ceea ce scrie in semnatura lui (asta daca ati avut rabdare sa cititi) e un anunt, nici decum avioane masinute care fac din faruri de marimi extra samd ....
ca iti pui o semnatura micuta cu o poza mica nu e problema dar sunt unii useri care au niste imagini extra ...pana acum nici unul nu a postat pe threadul asta..deci nu va alarmati nu la voi se referea ... ;) no offence lume nu am nimic cu nimeni..doar am explicat o chestie0.9 tce SL plus
Comment
-
eu as propune renuntarea la imagini din semnatura ...dar multora nu o sa le convina.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Eu unul as vrea sa fie voie cu mai mult de 150 de caractere dar sa fie poze mici ca si la mine , ca eu mai vreau sa pun ceva scris mic si nu se poate)
Comment
-
si eu sunt de aceeasi parere. 150 de caractere e destul de putin, gandindu-te ca un link+tag-uri poate ajunge usor la 150 caractere. sunt deacord cu 150 de caractere, dar vizibile, exclus taguri, care nu se vad in semnatura, ci doar in panoul de controlDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
150 e cu si fara taguri
O semnatura tre sa contina maxim o fraza sau o poza.Pentru ce ar trebui mai mult de 150 caractere?Last edited by Cristi_Xp; 13 February 2009, 01:56.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Orice ai zice 150 is prea putine , de exemplu semnatura ta are lejer peste 250 caractere
Comment
-
incercati sa intrati si voi de pe mobil ,sau sa nu va mearga netul bine,sau sa fiti taxati la KB ,si sa stati 2 minute pana se termina de incarcat toate semnaturile ,gifurile si restul blablaurilorPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cea mai trasnita idee
Dimensiuni semnatura:-dimensiuni potrivite...x...
Comment
Comment