Problema Vizualizare Poze

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Vizualizare Poze

Am o problema cu vizualizarea pozelor...... nu pot vedea nici o poza de la My Ride, spre exemplu.
    2004 Dacia Logan 1.4MPi
    2006 Dacia Logan 1.5dCi
    2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Si la mine e problema asta. Ieri puteam sa deschid pozele (cam greu dar puteam) si azi cand am incercat sa deschid o poza nu se puteau deschide.
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Rezolvati problema....la multa lume nu merge

Comment

Pai cum sa o rezolvam? Cristi_xp, asteptam raspunsul tau.
        sigpic

Comment

deschideti intr-un nou tab poza...merge instant. clik dreapta...open file in new tab

Comment

Acum merge. Mersi, mike.
            sigpic

Comment

aceeasi problema si la mine. la mine nici in alt tab nu se deschide...arata ca se incarca, si atat

mai am o problema, dar nu mai deschid alt topic, asa ca o pun aici. sper ca nu este nici o problema ca nu am facut topic separat. imi apare urmatorul mesaj mai mereu cand vreau sa intru la sectiunea Posturi Noi

vBulletin Message

Searching has been disabled. This is most likely automatic and due to high server load. Please try again later.
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

revolutieeeeee )
                ce dracu cum nu merge ceva 5 minute...cum deschideti 10 threaduri ?)
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

te rog...tocmai am scris in postul anterior ca nu am mai deschis un nou topic pt problema de la posturile noi

p.s. problema cu pozele nu e de 5 minute, ci de cateva ore

Edit: LOL...nu am deschis eu topic, dar a facut-o altcineva in locul meu
                  Last edited by B 83 RMJ; 12 January 2009, 22:37.
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Si eu am din pacate o problema cu pozele. (nu stiu daca este de la mine) Cand ii dau marire (caci acum nu mai merge sa le dau open in a new tab ca sa se incarce mai multe simultan ca imi da eroare) nu mi se maresc si imi apare pe poza mica 'loading' si am lasat calculatorul 30 de minute si la fel era... este vreo problema a forumului? s-a schimbat ceva recent in specificatii sau setari sau poate fi de la mine?
                    sigpic

Comment

asteapta si tu putin...din cate am inteles cristi incearca sa gaseasca o solutie la aceasta problema

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google