Am o problema cu vizualizarea pozelor...... nu pot vedea nici o poza de la My Ride, spre exemplu.
Problema Vizualizare Poze
Collapse
X
-
aceeasi problema si la mine. la mine nici in alt tab nu se deschide...arata ca se incarca, si atat
mai am o problema, dar nu mai deschid alt topic, asa ca o pun aici. sper ca nu este nici o problema ca nu am facut topic separat. imi apare urmatorul mesaj mai mereu cand vreau sa intru la sectiunea Posturi Noi
vBulletin Message
Searching has been disabled. This is most likely automatic and due to high server load. Please try again later.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
revolutieeeeee )
ce dracu cum nu merge ceva 5 minute...cum deschideti 10 threaduri ?)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
te rog...tocmai am scris in postul anterior ca nu am mai deschis un nou topic pt problema de la posturile noi
p.s. problema cu pozele nu e de 5 minute, ci de cateva ore
Edit: LOL...nu am deschis eu topic, dar a facut-o altcineva in locul meuLast edited by B 83 RMJ; 12 January 2009, 22:37.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Si eu am din pacate o problema cu pozele. (nu stiu daca este de la mine) Cand ii dau marire (caci acum nu mai merge sa le dau open in a new tab ca sa se incarce mai multe simultan ca imi da eroare) nu mi se maresc si imi apare pe poza mica 'loading' si am lasat calculatorul 30 de minute si la fel era... este vreo problema a forumului? s-a schimbat ceva recent in specificatii sau setari sau poate fi de la mine?
Comment
Comment