Inca O Dovada A Marlaniei Moderatorilor

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dovada marlaniei noastre: Moderatorii..oamenii negrii, ciuma forumului si pacostea comunitatilor de pe internet...cercul inchis si ocult care invenineaza bunavointa userilor
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by alindrgn View Post
      te referi la shooky..a luat ban pe 2 sapt, deci o sa revina daca o sa vrea. nu e ban definitiv
      Sooky nu stiu de ce isi pune userul la bataie pentru altcineva...din cate am auzit intreba pentru altcineva treaba cu rezervorul gol.De acord ca trebuia mustrat cumva (nu stiu daca ban...dar penalizare sigur).Imaginati-va ca daca intreba pentru el (sau chiar si pentru altul) nu se stie cine mai arunca pe forum cate un ochi...macar din curozitate...si si-ar fi facut rau singur sau ar fi facut rau altcuiva.Asta in afara de regulament care are regulile facute si sa nu se intample chestii de genul celor de mai sus nu numai cu caracter legal.

Sooky lasa tata ca trece.Te asteptam sambata...facem noi cinste

@darksid3 eu am zis...impaiati...dar lumea a ras
      Last edited by viorelu; 16 January 2009, 01:17.

Comment

hoooo comunismu sus moderatorii

@adicata2003 "pt" nu e limbaj mirc e prescurtarea de la "pentru"..."dc" da e limbaj mirc...

hai mai lasati certurile nu e frumos..... sau macar daca va certati faceti si putin spectacol ca sa fie mai interesant.... bagati si de alea ca "te sparg"...."sa mor eu daca nu ma tai" si etc

sper sa nu imi iau ban pt postul meu.)..Va amenint ca daca imi dati ban...ma aliez cu unic si imi fac la clone de va saturati.... cristi vezi poate ma banezi....eu te am in vedere pe tine de atunci de cand cu imbatatul cainilor..ai grija )) ))

ps : mare nebun ))) )
        0.9 tce SL plus

Comment

nu ma bag in discutie ca sa nu fiu rupt in gura de cineva din cele 2 tabere;
          fi-ti bucurosi ca suntem sanatosi si ne merg masinile si nu va mai certati pe diverse idealuri

darkside te admir, esti un mare filozof ... ;
          (no joke)
          sigpicMy ride

Comment

unic, de ce nu ne zici care-i treaba cu ban-ul ce ti s-a aplicat? pan acum n-am facut publica discutia noastra de pe messenger din ziua cand ti-ai luat ban...din ce-am vorbit cu tine atunci iti era ciuda pe xp ca te rugai de el de cateva luni sa te faca moderator si el a ales doi necunoscuti (csebalyn si spike). si-mi zicei pe messenger "cine plm ii csebalyn asta ca eu nu am auzit de el? de cand plm ii asta pe forum?" asta in conditiile in care userul meu de messenger e....cseba_lyn!? si in conditiile in care nu eu am cerut sa fiu facut moderator si la data respectiva aveam de vreo 3 ori mai multe posturi decat tine. nu comentez, mi-e scheiss egal de nr de posturi si de astea, nu ma intereseaza nici de gradul de activitate de pe forum, dar ce-ai facut tu nu se face. acum constat ca-s marlan (fiind moderator). bine de tinut minte...mai stii cat te-am rugat sa nu te certi cu xp si sa nu pleci de pe forum? si acum vii si ne tii lectii de morala !? wtf !?
            fa-ne sa ne fie dor de tine si lasa-ne in "comunismul nostru". pana una-alta e forumul lui xp si si-l administreaza cum crede. daca tu tii atat la forumul asta, de ce l-ai f***t in gura "live" pe xp? cum esti pro loganclub dar nu suporti conducerea? ce-ai vrea acum, sa-ti dea xp tie forumul, sa-l conduci tu? pana acum n-ai dat dovada de cel mai elementar bun-simt, din pct meu de vedere.
            cat despre sooky, putea sa vorbeasca prin pm cu unul cu mai multe drepturi decat darkside si sa se planga de actiunile acestuia din urma, dar a preferat sa faca scandal. nu se lua nimeni de el daca trimitea pm lui xp, andrei, streulea sau mie...a facut o comunitate intreaga analfabeti si comunisti pt ca nu l-am ajutat sa insele pe cineva? si voi ii luati apararea? pe ce dracu de forum am ajuns? era alt loganclub ala pe care m-am inregistrat...am ajuns ca patrutuning? sa n-avem cap, coloana vertebrala si fiecare sa-si faca de cap in asa fel incat nimeni s anu mai inteleaga nimic? daca ala e modelul de forum la care visati, va rog sa-mi spuneti, sa stiu si eu ce fac de-azi inainte.
            Last edited by Seba; 16 January 2009, 11:21.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Tu nu esti moderator, tu esti "rasturnator de situatie"
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by adicata2003 View Post
                Nu am stiut ca nu te lasa sa scri tip mirc. ASTA E O MARE PROSTIE!!!!! Viata in ziua de azi duce mare lipsa de timp. O stim cu totii. Fiecare scrie pe forum de pe unde apuca (acasa , servici, etc.) Ne e mult mai usor sa scriem "pt" in loc pentru sau "dc" in loc de "de ce" si alta prostii din astea.
                incearca sa citesti 100 de posturi pe zi scrise in limbaj mirc,sa vezi ce frumos o sa fie.Exista persoane care nu stiu sa scrie romaneste corect,dar mai mirc.Scrisul fara prescurtari de gen mirc inseamna un forum calitativ si oricine va intra pe el sa citeasca ceva , nu ii va trebui juma de ora sa inteleaga ce inseamna .Ca sa nu mai vorbim, ca era mircului a luat sfarsit de mult.
                Originally posted by Waste View Post
                pai eu sunt pro loganclub si anti conducerii acestui club...avand in vedere ca eu am organizat prima intalnire nationala al acestui club.. am creat primul "spot" al clubului ... am organizat primul campionat de "pool" al clubului.. am alocat destrul de mult timp si suflet ca sa renunt asa usor..
                acelasi filmulet care l-ai sters? si care l-a facut cristi dup-aia ? acelasi concurs de pool de care s-a ocupat altcineva ca pe tine nu te-a mai interesat ca un te-am facut moderator ?
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by adicata2003 View Post
                  Nu am stiut ca nu te lasa sa scri tip mirc. ASTA E O MARE PROSTIE!!!!!
                  Pentru tine poate nu conteaza, dar pentru mine de exemplu da. Dupa ce ca sunt atatea si atatea posturi scris gresit din punct de vedere gramatical, sa mai stau sa vad si ce vrea omul sa scrie, sa descrifrez toate limbajele. daca citesti 500-1000 posturi zilnic conteaza, pe cand daca citesti doar cateva, normal ca nu conteaza.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google