eu am mai spus, stiam ca se da ban pentru clona, dar stiam ca o clona semnifica altceva e bine de stiut si varianta de pe forumul asta. si da, poate fi o clona legala, daca iti ceri scuze si iti indrepti comportamentul. eu asa cred, ca oricine are a doua sansa. doar si moderatorii, sau adminul, sunt tot oameni, pana la urma, si pot fi si intelegatori, nu numai rai
Inca O Dovada A Marlaniei Moderatorilor
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cam mult scandal seara asta Haide-ti fratilor sa mai vorbim si de masini, de intalniri, de lucruri mai placute, ca de aia e forumul asta. Intram sa ne mai relaxam si noi, sa mai discutam ceva interesant, nu sa ne certam si sa cerem explicatii la moderatori, care zic eu isi fac bine treaba...niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Trebuie sa invatati ca dintr-un club nu face parte doar forumul...fac parte oamenii care il alcatuiesc cu bune si cu rele.. fiecare are defectele lui.. unu scrie mirc altu scrie gresit altu face clone.. toti alcatuiesc un colectiv numit Logan Club.. dar nici unu nu trebuie alungat dar se para ca se incearca risipirea acestui colectiv de catre unii moderatori.. unde sunt membri de altadata?.. cine a mai ramas decat moderatorii ?
Cristi_xp am ales banul ca semn de protest ...impotriva etniei maghiare care incearca asuprirea noastra..
77sky ... Omu negru ptr tine
alindrgn : ai mai aflat ceva...
Crististreulea .. si se pare ca nu ma mai satur daca tot am dat de gust...)
D-fens.. nu nu am inclinatii
Comment
-
Originally posted by Waste View PostTrebuie sa invatati ca dintr-un club nu face parte doar forumul...fac parte oamenii care il alcatuiesc cu bune si cu rele.. fiecare are defectele lui.. unu scrie mirc altu scrie gresit altu face clone.. toti alcatuiesc un colectiv numit Logan Club.. dar nici unu nu trebuie alungat dar se para ca se incearca risipirea acestui colectiv de catre unii moderatori.. unde sunt membri de altadata?.. cine a mai ramas decat moderatorii ?
Se doreste indreptarea pacatosului, nu decapitarea lui )))
P.S. o fi greu sa tot creezi clone?
Cred ca la un moment dat dispare placerea si apare oboseala, ori...o fi placuta si asta...Last edited by 77sky; 16 January 2009, 00:24.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Pai daca mas lua dupa ce ai sugerat mai sus.. as zice ca aici se face defrisari masive...sa sti ca unii folosesc limbajul mirc ptr ca asa sau obisnuit toata lumea stie ca toata treaba asta cu chatul a inceput de la mirc.. unii poate refuza sa puna ghilimele liniutele virgulele din comoditate..daca nu le pui esti facut analfabet de moredatori.. deci nu poti sti care`i adevaratu motiv...
Ps : nici nu iti vine sa crezi cat de usor e..
Comment
-
pai eu sunt pro loganclub si anti conducerii acestui club...avand in vedere ca eu am organizat prima intalnire nationala al acestui club.. am creat primul "spot" al clubului ... am organizat primul campionat de "pool" al clubului.. am alocat destrul de mult timp si suflet ca sa renunt asa usor..Last edited by Waste; 16 January 2009, 00:27.
Comment
-
Nu am stiut ca nu te lasa sa scri tip mirc. ASTA E O MARE PROSTIE!!!!! Viata in ziua de azi duce mare lipsa de timp. O stim cu totii. Fiecare scrie pe forum de pe unde apuca (acasa , servici, etc.) Ne e mult mai usor sa scriem "pt" in loc pentru sau "dc" in loc de "de ce" si alta prostii din astea.
Comment
-
adicata2003: d@c@ t1@5h 5cr13 @5@ t1-@r pl@c3? d@c@ p0t1 c1t1 @5t@, @1 n3@p@r@t n3v013 d3 0 f@t@.
chiar shi asta se numeste mirc. dak te las pe tine shi pe altu sa scrii asha, acolo se va ajunge curind. dao draq de traba, si la un examen la shcoala scrii mirc? chiar crezi k economisind 1minut pe zi e semnificativ ca sa scrii mirc?
Thejock3r: dovada a ce?
dao dracu de treaba Waste, ai pus si suflet? atunci de ce ai cerut ban? ai vrut sa fii moderator si te-ai suparat ca au fost numiti altii.
am scris intentionat in limbaj mirc, nu va luati de mineLast edited by crististreulea; 16 January 2009, 01:12.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment