Citit Regulament La Inscriere?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by sorinj View Post
    Din regulament (special pentru "spamerii" de evenimente):

2. Pe lânga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris (majoritatea valabile în orice limba), dupa cum urmeaza:
    - scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
    - spatiu se lasa dupa si nu înainte de semnele de punctuatie; semne de punctuatie sunt considerate inclusiv semnele de exclamare si întrebare;
    - nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici înaintea celei de-a doua; se lasa, în schimb, înaintea primei paranteze;
    - un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un numar mai mare ducând la enervarea cititorului; desigur, uneori se impun si exceptii, important e ca exceptia sa nu devina regula;
    - orice propozitie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);
    - numarul punctelor de suspensie este trei, nu doua si nici mai mult de trei;
    - scrierea cu diacritice este optionala;
    - scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
    În general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.
    Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.

Si o poza (cu cateva exemple alese la intamplare) atasata sa va lamureasca despre ce scrie in regulament. Lor le este insa permis, ca nu are nimeni curaj ?! sa atentioneze un organizator de intalniri.

Scuze daca am deranjat pe cineva (nu e cu intentie, e doar un exemplu).
    Se pare ca ai dat copy paste la bucatica aia de regulament insa nu ai citit-o complet.Exista acolo derivatii ale cuvintelor exceptie si justificare iar in exemplul dat de tine e o justificare si se face exeptie deoarece sunt urari de sarbatori,nu stiu ce zici tu de organizatori sau ce ai cu ei.Mie imi pare exemplul dat de tine cam nejustificatBineinteles e doar o opinie a mea.Care se supara ii trece...sau nu

Insa ce facem noi aici?Judecam regulamentul?Eu zic ca discutia asta ca regulamentul e asa,ca moderatorii sunt asa,ca userii sunt asa...nu isi are rostul.Regulamentul trebuie citit si gata(la inregistrare).Deja filozofam pe aici...si incepem cu interpretari ale regulilor.Eu deja ma abtin...desi nu ma trece

Comment

N-am citit regulamentul litera cu litera,am spicuit mai mult.Eu cred ca omul conteaza si apoi regulamentul.Tin sa precizez ca cei care sunt la conducerea acestui forum (cu o singura exceptie)sunt persoane de inteles,maleabile si destul de rabdatoare cu userii.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by viorelu View Post
        Se pare ca ai dat copy paste la bucatica aia de regulament insa nu ai citit-o complet.Exista acolo derivatii ale cuvintelor exceptie si justificare iar in exemplul dat de tine e o justificare si se face exeptie deoarece sunt urari de sarbatori,nu stiu ce zici tu de organizatori sau ce ai cu ei.Mie imi pare exemplul dat de tine cam nejustificatBineinteles e doar o opinie a mea.Care se supara ii trece...sau nu
        Nu vreau sa fac un "flame" (chiar daca tu acuzi prin replicile tale) dar cel care nu a citit regulamentul esti tu @viorelu! Daca am putut sa dau exemplul care te deranjeaza inseamna ca pe langa cunoasterea regulamentului, mai urmaresc destul de atent forumul. Si ca sa te linistesti "derivatiile cuvintelor exceptie si justificare" sunt acolo tocmai pentru moderatori. Ei pot scrie colorat atunci cand situatia o impune (nu de sarbatori) atunci cand ceva trebuie sa sara in ochi, sa vada lumea.
        Nu am nimic cu organizatorii de intalniri, am precizat clar ca e doar un exemplu.
        In incheiere am si o nelamurire: ce legatura are violetul cu sarbatorile?
        sigpic

207 noir obsidien

Comment

Cum zici tu...eu mi-am spus doar opinia.Cam hilar ce interpretari dai tu...insa daca asa crezi asa o fi...pentru tine.
          ...acuzatii nu vad sa fi facut.Ce ai mai?
          Salutare si bye bye
          Last edited by viorelu; 16 January 2009, 18:11.

Comment

Sa fim seriosi cand instalezi un program sau cand instalezi chiar windowsul iti apare acolo termeni si conditii de acceptare, daca 1 sau 2 % din comunitatea astea de oameni de pe loganclub citesc chestiile alea atunci... jos palaria. Exact acceasi chestie ii si cu intrebarile respective care le propuneti omul cand se inregistreaza nu ii pasa poate se inregistreaza.. ca vrea sa citeasca ceva.. sau sa dowloadeze o poza sau stiu eu ce... abia dupa cateva luni de studiat si citit incepe sa posteze, dar daca cum ziceti voi sa se puna intrebari pai omul cand deschide si vede acolo 20 30 de intrebari jesus se ia de cap. Si comunitatea asta foarte mare de oameni nu o sa mai fie o comunitate ca o sa fie un mic grupulet.
            LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
            Enter the Matrix

Comment

Daca e sa luam la puricat totul deja devenim exagerati...numai ce-am fost acuzati de comunismAm mai spus ca Regulamentul e o chestiune de bun simt in fond. Sorinj vrei sa sugerezi ca la toti aplicam Regulametul mai putin la astia "ai nostri". Fals. Forumul are o sectiune vizibila numai pentru noi astia marlani si chestiile administrative , comunicarea, au loc pe sectiunea aia. Exista nenumarate exemple cand am avertizat vizibil sau invizibil userii inclusiv noi ne-am avertizat unii pe alti cand a fost nevoie. "Premiile" s-au dat la posturile iesite clar din limita bunului simt si la userii care au repetat mai mult sau mai putin voit.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

eu niciodata nu citesc regulamentele de pe site-urile la pe care vreau sa imi fac cont. din curiozitate, am citit regulamentul forumului acum o saptamana, dar nu mi s-a parut ceva iesit din comun. cum au mai spus si altii, daca ai bun simt, si sti sa scri romaneste, nu mirc, nu ai nevoie de altceva. daca nu sti ca poti edita un post, si esti nou, esti atentionat fara sa iei warn sau ceva. 'comunistii' de pe forumul asta sunt intelegatori. nu stiu cum s-a putut aduce o asemenea jignire, ca toti suntem comunisti. e limpede ca si daca habar n-ai ca exista undeva o sectiune de reguli, nu ar trebui sa accepti sa scri asa ceva. am avut si eu un warn, si chiar daca motivul care mi s-a impus nu corespundea cu realitatea, nu am facut tam tam. sunt constient ca am gresit ca nu am fost atent la postarea unui link. asta nu inseamna ca gata, trebuia sa fac revolutie.
                poate macar atunci cand nu ai ce face 5-10 min si te plictisesti, poti sa te uiti in mare peste reguli.
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Am fost inteles gresit @darksid3, nu ma refeream ca nu sunt felicitati si "ai vostri" ci doar ca unii dintre ai vostri care ar trebui sa felicite conform regulamentului, nu l-au retinut chiar deloc (de citit sunt convins ca l-au citit). Ce imi spui tu in replica anterioara am inteles inca de la raspunsul lui icspe.
                  Multumesc de lamuriri.
                  Last edited by sorinj; 16 January 2009, 20:57.
                  sigpic

207 noir obsidien

Comment

sorin: chiar daca ma simt cum ma simt a trebuit sa intru sa vad ce naiba ia apucat pe toti iarasi.
                    Se pare ca iar o sa se umple 10 pagini de thread, mai facem cateva posturi in plus si nu o sa se intample nimic pentru ca nu are ce sa se intample. Test pentru regulament ? Nu cred ca e o chestiune normala. Iar bifa poate trece toata lumea fara sa il citeasca. O sa mearga treaba ca si pana acum, adica o sa fie avertizati userii noi iar cei vechi "dojeniti" la incalcarea regulamentului si asta e tot.
                    Si da, si pe mine m-au suparat putin "urarile" alea de sarbatori nu datorita urarilor in sine cat datorita modului in care au fost scrise si a threadurilor folosite. Propun ca pe viitor sa se creeze threaduri special si pentru urarile de sarbatori ca si cel de onomastici.

PS si cei cu "functii" primesc sanctiuni (Streulea stie). Am primit-o din cauza unuia care prin actiunile lui a aratat cat ii pasa de acest forum. Dar nu m-am suparat pentru ca s-a respectat regulamentul.
                    Acum termin cu acest subiect, va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel.
                    Ma duc sa imi iau calmantele si sa ma culc.
                    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

am si eu o intrebare. ce cauta semnele astea obsecene pe forum?
                      sigpic

Comment

Semnul ca semnul dar i-ai citit pe buze sa vezi ce zice?
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

zice ceva de genul "f*** you!" e bine, totusi, ca e in engleza, ca nu toata lumea intelege
                          sigpic

Comment

Sa o crezi tu ca in engleza...ia citeste-i pe buze
                            S-a ajuns din vorba in vorba la alte discutii...pana la urma cum ramane cu regulamentul...eu zic ca tot ca pana acum
                            Last edited by viorelu; 17 January 2009, 13:32.

Comment

eu nu cred ca e engleza. e vreo limba gen turca, taiwan ...ceva de genu
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Acu sa inteleg ca majoritatea de aici de pe forum a citit "Codul Penal" si stie toate articolele ? La fel ca si legile acestei tari,sunt chestii de bun simt,adica stii ca daca ii dai in cap la unu te leaga...etc Plus ca nimeni nu da in cap din prima,pe mine ma intereseaza ca toata lumea sa stie unele chestii , nu ma incanta cu nimic ca dam la cartonase,si maine scrie la fel ...mai bine sa vada ca a gresit sa stie ca sa nu mai repete.
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google