Cum faci ca sa scapi de: "reply to post ..."

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum faci ca sa scapi de: "reply to post ..."

Am sa incerc ca sa va explic cat pot de bine, cum sa faceti ca sa nu va mai vina pe adresa voastra de e-mail, acele reporturi, de genul "replay to post...", ori de cate ori se poasteaza in threadurile de pe forum. Asta bineanteles daca va intereseaza chestia asta.
    1) Dupa ce ati intrat pe forum, si sunteti pe pagina principala, aveti in susul pagini acel toolbar , unde scrie "USER CP". Intrati acolo.
    2) Aveti in stanga pagini o coloana "CONTROL PANEL", si in a treia caseta "SUBSCRIBED THREADS". Imediat dedesupt este subpagina "LIST SUBSCRIPTIONS". Intrati acolo .
    3) Pe centrul pagini vi se va arata toate threadurile in care voi ati postat de cand sunteti useri . In dreapta pagini pe penultima coloana , va scrie in dreptul fiecarui thread : "INSTANT".
    4) Veti selecta in ultima coloana doar threadurile la care nu mai vreti sa primiti report . Iar in parte dreapta jos aveti o caseta unde scrie "MOVE TO FOLDER", dati clic pe sageata, si selectati obtiunea: "NO EMAIL NOTIFICATION".
    5) Pe urma dati clic pe "GO".

In functie de activitatea fiecarui user aceste threaduri se pot intine pe mai multe pagini. Va recomand sa selectati cate o singura pagina .
    Dupa ce ati terminat toate paginile, in dreptul threadurilor pe care ati schimbat obtiunea de reportare , va aparea scris : "NONE".

Imi cer scuze pentru abordarea unui limbaj lipsit de "termeni speciali", si sper ca veti intelege parcurgerea pasilor.

Cu stima, FLO.
    , sunt cu ochii pe voi !
    :thumbsup:

Multumim Floryn.Am aflat si eu cu ocazia asta.
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

In sfarsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit! ;)
      http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google