Problema este ca functia search nu te ajuta deloc. dupa parerea mea, asta este unul din motivele pentru care se deschid posturi duble. si eu am deschis o data un topic 'boxe spate', inainte cautand la search nu mi-a aratat ca si existent un topic legat de boxe. pe urma sa aflu de la un moderator ca de fapt mai era un topic (culmea) cu acelasi titlu. niciodata nu am gasit nimic cand am cautat la search. tot alte topicuri care nu au absolut nici o legatura cu ceea ce caut.
alt exemplu: scri la search 'abs plus' si imi zice ca nu a gasit nimic. desi, culmea, este un topic inchis cu acelasi titlu.
si ceea ce m-a determinat sa deschid acest topic. duminica la intalnire mai multi au spus ca searchul este degeaba. sunt useri care nu frecventeaza forumul si nu stiu harta forumului, si cauta la search, si nu gasesc nimic. noroc ca mai afla de la intalnire cate una alta.
alt exemplu: scri la search 'abs plus' si imi zice ca nu a gasit nimic. desi, culmea, este un topic inchis cu acelasi titlu.
si ceea ce m-a determinat sa deschid acest topic. duminica la intalnire mai multi au spus ca searchul este degeaba. sunt useri care nu frecventeaza forumul si nu stiu harta forumului, si cauta la search, si nu gasesc nimic. noroc ca mai afla de la intalnire cate una alta.
Comment