Probleme Functie 'Search'

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu am incercat cu cautare avansata ex. cu boxe spate si mi-a afisat toate trhread-urile cu titlul "boxe spate".
    m-am lamurit total ,de data asta.
    multam cristixp.
    Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
    Andreea Trifu

Comment

Merge merge.
      Dai acolo sa caute doar in titluri si gaseste.
      sigpic
      !

Comment

e bun de dracu' search-u' ala...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Se pare ca pe tine nu te ajuta
          sigpic
          !

Comment

ba da ajuta, dar tot bun de dracu ramane. nu stie sa caute mai mult de 2 cuvinte fara semne aritmetice sau cuvinte mai scurte de 4 caractere. intr-un cuvand, e de cacao
            un rahat de search intr-o baza de date ar trebui sa zburde ca foxpro-ul ala vechi, nu sa-ti puna conditii de sintaxa. evolutia 3.14...in lumea software
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

pai si cand cauti in baza de date nu tre sa pui conditii ?
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ba da, dar un script de cautare nu e o comanda sql...ar trebui sa stie ca doua cuvnte scrise separat trebuiesc cautate amandoua. gogu de ce stie? fmm de treaba, tre sa dau comenzi sql sa caut ceva intr-un forum? bag picioru' in el progres...propun sa dam teste de sql la inregistrarea pe forum

Comment

google gandeste el pentru tine,el stie ce cauti,si iti da rezultate relevante bazate pe mai multe cautari,nu doar a ta, rezultate bazate pe alte siteuri care te recomanda pe tine pentru cuvantul respectiv.Problema in google,e ca poti optimiza un site pentru un cuvant,si siteul sa nu aibe nici o legatura cu respectivul cuvant
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google