Sper sa ma fac bine inteles...de cate ori deschid mailul si am mesaje primite de pe forum (pe care le si deschid) am in partea de sus scris cu verde New Posts...daca nu apuc sa deschid toate New Posts-urile dupa un timp acestea se sterg si raman doar unul sau doua in functie de cata au mai fost scrise...cum fac (,) ca aceasta functie sa fie activa sa zicem o jumatate de ora de cand am deschis site-ul loganclub? Va multumesc.
probleme new posts?
Collapse
X
-
Ar mai fi si alta metoda: tineti minte numarul de threaduri in care s-a postat (adica ce scrie sus cu verde, de exemplu 18 threads) si va duceti pe prima pagina, jos si dati click pe Top 10 Stats, acolo scrieti in casuta Results To Show numarul de threaduri (adica 18 de exemplu) si o sa av apara pe coloana din dreapta toate cele 18 (sau cate sunt) threaduri in care s-a postat.
Comment
-
dati new posts...vi le arata pe toate...si lasati fereastra deschisa,dati open with...si va uitati la restul.Posturile acelea au vechime de pana la 24h....o sa incerc sa le las mai multPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment