Renuntare calitate moderator (se cauta moderator)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Renuntare calitate moderator (se cauta moderator)

Datorita unor probleme personale care imi ocupa o foarte mare parte din timp nu mai pot sa urmaresc forumul si cu atat mai putin sa ma ocup de sarcinile implicate de calitatea de moderator. Aceasta lipsa de timp se pare ca va dura destul de mult.

Avand in vedere acest lucru nu doresc "sa tin ocupat" un loc de moderator in conditiile in care sunt useri care intra zilnic pe forum si care, poate, doresc sa se ocupe si cu sarcini de moderare.

Prin urmare il rog pe Cristi XP sa modifice userul meu astfel incat sa nu mai aiba drepturi de moderator.

In acelasi timp lansez ideea ( daca Cristi XP si ceilalti moderatori vor fi de accord) de a numi unul sau mai multi moderatori in urma unui sondaj in acest thread pe baza unui sondaj care sa aiba la baza propuneri exprimate aici.

Daca Cristi XP si ceilalti moderatori sunt de accord rog pe unul dintre ei sa modifice acest thread intr-un sondaj.

Eu propun, daca se face sondaj, doi useri: mareom si crististreulea

Numai bine si multi km fara probleme cu loganurile noastre.
    Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
    10.000 km - 22.01.2007

concediu aprobat,anunta-ne cand revii !
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Macar ramai user? Nu de alta dar macar numai pentru explicatia cu DOHC(cu care m-am lamurit deplin) si tot mi-ar parea rau sa te pierdem.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Sper ca nu o sa ne parasesti de tot.Macar user sa ramai vorba lui Rocri.Numai bine Andrei.
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

fara discutie ca user vreau sa raman.

ideea e ca nu mai pot intra des pe forum ( si nu e vorba de concediu ) si nu are rost sa tin un loc de moderator. deoarece nu e corect ca eu sa raman ca moderator si sa intru o data de doua ori pe saptamana pe forum si atunci daca stau 1 ora e bine iar alti useri sa fie activi zi de zi si sa nu poata modera pe forum. nu vreau sa zica "lumea forumului": uite-l domnule si pe asta! e moderator si intra o data pe saptamana 1 ora.
          Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
          10.000 km - 22.01.2007

Comment

imi pare rau si bine sa aud. ce ciudat suna
            asta e viata, problemele personale sint mai importante decit restul.
            speram sa iti rezolvi problemele si te asteptam din nou ca si moderator.
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by Christnacht
              Sper ca nu o sa ne parasesti de tot.Macar user sa ramai vorba lui Rocri.Numai bine Andrei.

On-topic: Eu il propun pe crististreulea ca moderator, dar sa ramana si 1.5 DCI moderator, poate mai intra din cand in cand si e bine.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

crististreulea, pe cand cheful pentru "avansare"? felicitari, man, meriti din plin (dar sa nu-i spui nevestei...stim noi de ce hehehe) :p

Comment

s-au luat in considerare ambele propuneri,Crististreulea moderator pe sectiunea de DCI,si Mareom ,moderator cu titlut de organizator de intalniri pentru Timisoara.
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Seby
                    crististreulea, pe cand cheful pentru "avansare"? felicitari, man, meriti din plin (dar sa nu-i spui nevestei...stim noi de ce hehehe) :p
                    a vazut si consoarta postul tau si au urmat intrebarile
                    iar cheful pentru avansare va fi la prima intilnire. o sa ud pe toti (la propriu)
                    clarsint deacord cu andrei, 1.5dci sa ramina moderator, e de-al casei
                    Last edited by crististreulea; 15 September 2007, 23:43.
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
                      s-au luat in considerare ambele propuneri,Crististreulea moderator pe sectiunea de DCI,si Mareom ,moderator cu titlut de organizator de intalniri pentru Timisoara.
                      Cea mai buna solutie. Nici nu trebuie sa mai votam. Felicitari la amandoi .
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Sa fie primit(i)! Buna ideea. Si fericita alegere. Ca un umil membru ce ma aflu ma bucur de noile numiri. E de bine!

Comment

@Crististreulea + @ Mareom - felicitari pentru noul "look" pe forum,
                          , sunt cu ochii pe voi !
                          :thumbsup:

Comment

felicitari cristi si mareom

Comment

SUPERCAR, FLORYN, zenit, va multumesc.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google