If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cum schimb rangul de deaspura avatarului?se poate???
am vazut pe cineva de exemplu scria membru manelist
eu vreau altceva ca inca nus loganista de 5stele
da sa devin membru fidel...
bine domne am inteles ideea nu mai aia cu pile au dreptu...
am crezut ca e ca pe alte forumuri sa pot modifica eu. oricum nui nimic daca nu se poate si nici daca imi stergi din posturi...
salut,in legatura cu anvelopele am niste nedumeriri ) de ex am 185/65/15 si pe linga asta mai exista pe cauciucuri ex (T,MT etc..) ce reprezinta acestea? si cum im aleg cauciucurile merci
salut,in legatura cu anvelopele am niste nedumeriri ) de ex am 185/65/15 si pe linga asta mai exista pe cauciucuri ex (T,MT etc..) ce reprezinta acestea? si cum im aleg cauciucurile merci
boris... expicami si mie de ce ai postat aici si nu in alt topic
sincer cum ai ajuns aici
nu-i nimic esti incepator...
cred ca aia sunt indice te viteza maxima greutate sau ce tip de cauciuc e vara iarna... sau poate ma insel
scuze ca postez aici, spuneti-mi si mie cum pot sa vad skinul frumos, la wiew nu am decat No style si default.
Forumul apare ca in notepad.
Multumesc anticipat,
mie mi se intampla asa cand intru pe forumuri de pe un link extern... incerca sa tastezi adresa forumului in browser... la mine merge de fiecare data... banuiesc ca ai dat un search pe google sau ceva de genul si de acolo ai intrat pe forum...sau ceva gen...
Merci mult deraspuns, din pacate nu e asta, unele forumuri merg bine, dar altele apar asa urat, si nici macar Log in nu apare in pagina, nu ma pot nici macar loga.
E din setarile calculatorului, da nu stiu de ce unele merg altele nu.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment