Shoppingmania.ro magazin online cu discount pentru membrii forumului

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Shoppingmania.ro magazin online cu discount pentru membrii forumului

Buna ziua

Ma numesc Alex si reprezint magazinul online www.shoppingmania.ro
    Incercam sa ne apropiem de comunitatea loganclub oferind preturi bune si discounturi pentru orice membru al clublui care plaseaza o comanda online la noi pe site
    Tot ce trebuie sa faceti este sa plasati comanda online si in campul de adresa comanda sa specificati ce nick name aveti pe loganclub.

Eu va stau la dispozitie cu neclaritati,intrebari, critici ( nu suntem perfecti)si orice altceva doriti.
    Daca sunt produse pe care nu le gasiti pe site si le doriti sau le cautati va rog sa imi comunicati acet lucru.

Cu stima,
    Last edited by Guest; 10 March 2009, 16:36.

Salut nu am reusit sa gasesc pe site...becuri Philips sau Osram h1 aveti?daca da puteti sa imi puneti niste preturi si modele?
    Multumesc.

Comment

din cate observ nu prea au componente auto, in afara de cd playere. asa ca nu cred ca au si becuri auto de vanzare
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Totusi in rest o oferta destul de interesanta...frumoasa initiativa Alex

Comment

Salut ALEX, o toba faina pentru un diesel (LOGAN 1,5 DCI) te rog poze si pret

Comment

Magazinul este unul de electrice nu auto.

Comment

nu stiu ce discounturi se fac dar din ce am vazut la unele produse preturile sunt cam mari fata de alte situri sau magazine

Comment

Originally posted by danny_finutzu View Post
                nu stiu ce discounturi se fac dar din ce am vazut la unele produse preturile sunt cam mari fata de alte situri sau magazine
                Salut

Nu puteam avea preturi mici la toate produsele ar fi cam imposibil
                Ma indoiesc ca sunt preturi prea mari sau prea mici
                Daca sunt produse care ti se pare ca au preturile mari astept un pm si orice se poate rezolva

Becuri si alte de genul acesta nu vindem , va rog sa aveti amabilitatea de a citi anuntul cu antentie

Oferim discount de 2% pentru orice membru club logan care se inregistreaza pe site si plaseaza comanda online
                Amanunte gasiti in post ,

Daca gasiti un produs care vi se pare voua ca are un pret prea mare sipe care il doriti sunt sigur ca va pot ajuta cu cea mai mare placere

Va astept cu intrebari pe Pm si de ce nu , comenzi online

Comment

Oferim cadou un card MicroSd 1GB pentru fiecare telefon mobil cu slot MicroSd
                  Pentru orice camera foto nikon din stoc oferim cadou card SD 2 gb SAU 3% DISCOUNT fata de pretul de pe site
                  Se mentine incontinuare discount de 2% pentru orice alt produs,
                  Va asteptam cu comenzi online

Atentie saptamana viitoare intra pe stoc boxe z5500 , vom avea cel mai bun pret d epe piata in acest moment , cu 2% pentru membrii clubului cred ca veti face o super afacere

O zi buna

Drive Safe

Alex

Comment

sa inteleg ca am discount la orice produs sau doar cele legate de masina?

Comment

Originally posted by PCH View Post
                      sa inteleg ca am discount la orice produs sau doar cele legate de masina?
                      Discontul este valabil pentru toate produsele , indiferent daca sunt cu utilizare pentru masina sau nu

Comment

Am lansat promo la detectoare radar, Preturi bune iar cu discountul acordat membrilor clubului logan suntem siguri ca veti gasi exact ceea ce doriti

Cu stima,
                        Alex

Comment

pentru toti cei care nu stiu sa citeasca sau le este greu ... sa intre pe siteul respectiv.Este un magazin online pentru calculatoare si alte cele ...
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google