o noapte.te anunt sigur sigur maine.
Cazare la Mare
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vila "Adrian"... super OK... bunica nr.1... multam ADI... cu sigurata voi reveni... si bineinteles cateva cadre cu locatia...
Comment
-
mersi de poze , acum vad si eu ce acoperis ruginit am ce inseamna domne mersu pe jos...
maistoru cred ca de eforie sud e vb dar e vb de o bucata de plaja care oricum e in ``fundul`` statiunii , deci nu vad care ar fi problema... GGI zi-ne cum e plaja , apa , drumu pana la plaja toate cele. spre rusinea mea eu nu am ajuns in zona plajii din eforie anu asta...
sigpic
Comment
-
Plaja e OK... apa calda... azi a fost un pic aglomerata... scoruri mai mult de cat OK la papica... daca nu ma insel se numeste Club D&C are trei nivele se afla intre pizzeria Albatros si restaurantul Leul de Mare... pe jos pana la plaja e ceva de mers... cu masina 2min... atentie unde parcati (tarif 10 ron pe zi) caracatita sta la panda (80 ron amenda)Last edited by GGI78; 15 July 2010, 23:39.
Comment
-
up , up hai cu vila , la mare la soare...
bere rece , mici proaspeti totu ieftin turisti imi mai trebuie.
Inca astept sa va formati un grup dala ``nesimtit de mare`` sa va ingrop in bere rece
PS. Vila Adrian asigura parcare gratuita in curte. Tinand cont ca in toata statiunea taxa e de minim 10ron per masina per zi.
sigpic
Comment
-
Pai a tot plouat ma si era mai rece decat de obicei
Cu parcarea e treaba cea mai buna pentru ca in jurul vilei Adrian, la celelalte vile, masinile stateau in fata portilor, fara a fi protejate .
Doar ca... eu cred ca va trebuie o garda la sol mai mare de 10 cm (eu am 12 si am trecut la limita peste bordura ) . Si... aveti grija la melci... aveam unul pe discul de frana
Peste vreo 4 saptamani cred ca iar ai braileni la vila ... poate atunci se strang mai multi loganistiLast edited by iamagi; 19 July 2010, 14:04.
Comment
-
iamagi apa e calda , ploile si lipsa soarelui conteaza prea putin ptr temperatura apei de la mare , curentii dicteaza temperatura.
iamagi tu ai bagat-o prin parcarea din fata , dar in spate eu zic ca se intra lejer si nici melci nu sunt , raule
sigpic
Comment
-
Salut.
Sonykel ce pret mai ai la cazare(cam pentru 5-6zile)2 persoane+1 copil.
Astept un semn.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
am stat si eu la vila adrian week asta , putin ce`i drept dar destul sa`mi formez o parere.
preturi bune , curtea foarte incapatoare pentru stat la barfe , gratar si relaxare dupa o zi de plaja.
magazinul este chiar langa vila , ai tot ce iti trebuie , cica peste 800 de articole
bunica chiar ca este numar 1 ...foarte primitoare.
zona este linistita , nu este agitatie sau galagie , perfecta pentru o familie cu copil/ii
recomand cu incredere si multumim Sony.
Comment
Comment