cei care vreti numarul de telefon dati-mi un PM
deci am uitat sa zic oficial , am deschis , primi turistii sunt vreo 20-30 de kinderi cu tabara... vineri il astept pe vodka la mine ptr un ``sejur`` de 2nopti-3zile
Aveti aici o harta... Ii rog pe toti cei care au vorbit cu mine si au zis ca vin sa-si printeze harta...
Cateva ponturi
1.Eforie Sud este cea de a2a Eforie.
2.De pe soseaua principala sunt 2intrari(2locuri unde banda continua este intrerupta)
3.Se intra pe a2a intrare.
4.Faceti STANGA din soseaua principala.
5.Cu 50metri inainte de prima intrare pe partea DREAPTA a soselei exista un Peco vechi , parasit.
6.Strada pe care intrati este un bulevard(strada lata si cu squar pe mijloc)
7.La a3a intrerupere(intersectie) a Squarului faceti STANGA in sus(este o intersectie in Y)
8.La prima stanga , si Vila Adrian este pe Dreapta...
deci am uitat sa zic oficial , am deschis , primi turistii sunt vreo 20-30 de kinderi cu tabara... vineri il astept pe vodka la mine ptr un ``sejur`` de 2nopti-3zile
Aveti aici o harta... Ii rog pe toti cei care au vorbit cu mine si au zis ca vin sa-si printeze harta...
Cateva ponturi
1.Eforie Sud este cea de a2a Eforie.
2.De pe soseaua principala sunt 2intrari(2locuri unde banda continua este intrerupta)
3.Se intra pe a2a intrare.
4.Faceti STANGA din soseaua principala.
5.Cu 50metri inainte de prima intrare pe partea DREAPTA a soselei exista un Peco vechi , parasit.
6.Strada pe care intrati este un bulevard(strada lata si cu squar pe mijloc)
7.La a3a intrerupere(intersectie) a Squarului faceti STANGA in sus(este o intersectie in Y)
8.La prima stanga , si Vila Adrian este pe Dreapta...
Comment