If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
azi am facut mici instantanee pe la vila...
aveti si un film cu instructiuni cum sa ajungeti etc...
deci in primele poze aveti curtea , mesele din fata, curtea etc... , dupaia baia de la parter , parterul cu scara de acces la etaj , baia din cealalta vila tot de la parter(la etaj nu sunt cazi , sunt dusuri)
parcarea si un gratarel mobil , grataru mare si restu parcarii , sala de mese(una dintre ele)+bucatarie+frigidere , camera unde doarme domnul VODKA acum , si in ultimele 2poze e o camera in forma de L...
cu vodka am facut o mica incurcatura , i-am dat o camera ``folosita``(din greseala si oboseala) in care nu schimbasem lenjeria nu facusem curat... am rezolvat i-am dat alta camera proaspata si curata...
e si daca scartie , nu-i problema e vila teapana facuta cu bca si beton mult , nu-i daia moderna cu carton(rigips) sa se auda prin pereti si ``gafaielile``
Dusameaua-i baza .
Sony nu vad gratarul si ai face ceva super fain daca ai monta si o masina de cuburi de gheata ,nu de alta dar la cate sticle de vizichii o sa curga o sa ai probleme ,de coca si varul ei energizant nu se pun la calcul. Vreme buna ,clienti multi si nu lua in seama criza
din ce am vb acum cu un mare loganist de al nostru , pe date de 10-12.07. anunt ca nu mai am locuri... in continuare astept rezervari... numaru de tel il dau oricui pe PM dar nu-l mai pun pe forum ca sunt multi ``caterincosi``
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment