If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
e plaja chiar nu o pozez , sau o pozez dar de sus... cum sa arate ma d-fens e cu nisip scoici apa , eu zic ca-i curata apa e ok cel putin fata de mamaia in eforie din 2pasi ai ajuns cu apa pana la gat... vine vodka acum si baga impresii ca eu nu am tangete cu plaja din eforie sud...
pana la plaja e sub 1km masurat cu kilometraju masinii... acum na de la vila pana la plaja pot fi si 300m dar e greu de coborat pe plaja , eu am calculat din centru de la cazino...
a fost misto la baiatu...multumit
iar plaja...yo in prima seara am facut dreapta si am ajuns pe un camp de nu intelegeam unde-i plaja..am mers ceva pana la plaja da asta e...sunt in jur d 500 de metrii sa zic asa pana la plaja propriu zisa unde e kilu de lume
nu-mi cereti alte detalii in legatura cu restaurante si chestii ca in rest am stat in costinesti
sa ineleaga lumea normal faci stanga ca sa te duci spre faleza/plaja si nu e nici un camp in stanga ... domnu vodka si cat ai mers pe camp? ai ajuns pana la tuzla?
Si cateva poze de la mine. Sunt de anul trecut din iunie. Superb locul de parcare, doar ca ajuns acasa inca mai curatam melcisori de sub masina.
O adevarata oaza de liniste, pentru cei ce vor sa se relaxeze si sa lectureze niste carti cu prietenii.
Bah baetzi ... ati inceput deja!? Noi venim la mare la Sony ca sa ce? Sa facem gratar, plaja, baie, sa ne simtim bine si sa ne para rau ca plecam??? Ia bagati-va mintile in cap. Eu propun asa: venit, plimbat de manuta pe plaja, mers la biblioteca, citit o carte doua, papat un piscot si dunga 'napoi acasa ca e criza. Asa ca lasati gratarul ...
Btw! Sony, da-mi te rog un PM cu nr. tau de telefon, pls.
Bah baetzi ... ati inceput deja!? Noi venim la mare la Sony ca sa ce? Sa facem gratar, plaja, baie, sa ne simtim bine si sa ne para rau ca plecam??? Ia bagati-va mintile in cap. Eu propun asa: venit, plimbat de manuta pe plaja, mers la biblioteca, citit o carte doua, papat un piscot si dunga 'napoi acasa ca e criza. Asa ca lasati gratarul ...
Btw! Sony, da-mi te rog un PM cu nr. tau de telefon, pls.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment