VAND Linie Hi-Fi TECHNICS

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• VAND Linie Hi-Fi TECHNICS

Vand linie Hi-Fi TECHNICS:

Stereo Integrated Amplifier SU_A700MK3--------1buc.

Stereo Cassette Deck RS_AZ7------------------1buc.

Compact Disc Player SL_PS770A----------------1buc.

Synthesizer Tuner ST_GT550-------------------1buc.

Digital Sound Processor SH_GE90---------------1buc.

HI-FI Speaker System SB_CS95----------------4buc.

STARE NOUA
    Class AA
    Fabricat Japan
    Carti tehnice
    Facturi in original
    Telecomenzi nefolosite
    Functionat aprox.50-70h
    Linia se vinde INTEGRAL

Pret:1000 Euro

Telef.0722.121.520

Pune si tu niste Poze (dupa ce stiu eu linia este de prin 2002-2003)

Comment

interesant, dar unele componente sunt deja demodate, cum ar fi caseta si cd playerul, uppppp
      sigpic
      The MVP

Comment

Stiu foarte bine regulamentul; nu se comenteaza, vreau doar sa dau reply colegului @B-64-MVP
        Sistemul respectiv e o bijuterie...
        Pacat ca nu se mai fabrica asa ceva; daca ai auzi sunetul produs de ea (inclusiv caseta si "cedeu"), vei realiza ca acea chestie cu demodatul e in vant
        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Up....pret negociabil!

Comment

pacat ca nu are magnetogon...acolo auzi sunet adevarat...cunoscatorii stiu de ce..
            Up ptr linie...e o bijuterie
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Pick up poate - cunoscatorii stiu altii nu prea stiu intradevar )
              Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
              Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

de acord cu pick-upul...dar daca nu ma insel magnetofonul functioneaza(citeste de pe 4-sau 8 benzi...deci de aici si fidelitate mare...
                la pick-up tre sa ai si discul de calitate....si majoritatea deckurilor serioase au si pick-up...logic
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Magnetogonul de care vorbesti se numeste magnetofon cu citere pe mai multe piste, scula ce se folosea doar in studio.
                  Legat de vanzarea omului... nu am cuvinte. E mai "scula" decat orice reciver cu 5.1 de pe piata. SUCCES la vanzare!!!
                  sigpic

Comment

frumos...mi-am dorit intotdeauna asa ceva...
                    dar acum, pe criza asta...
                    oricum, spor la vanzare!
                    a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

Rog frumos,pe cei care nu cunosc aceasta linie Hi-Fi,sa nu mai initieze comentarii in thread-ul meu.
                      Va stau la dispozitie,cu orice informatie privind aceasta linie.
                      Last edited by valy051; 16 June 2009, 17:26.

Comment

valy051 nu trebuie sa fi asa acid cu cei care comenteaza pe langa subiect... oamenii vad, isi dau cu parerea, poate intr-un final si cumpara... Sunt convins ca 99% din userii acestui forum nu stiu despre aceasta linie nimic. Din cei 1% ramasi, jumate sunt la mare si o mare parte nu frecventeaza forumul. Asa ca ai putea sa arati si tu mai multa intelegere... numai bine!
                        sigpic

Comment

Originally posted by Regulament
                          19. Anunturile publicitare trebuie însotite de detalii complete, incluzând pretul, modalitatea de contact, eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si produsul (produsele) în cauza. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi.
                          Nu se permite "UP" la mai putin de 24 de ore.
                          Extras din Regulament
                          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

el se referea strict la cei CARE CUNOSC. In regulament nu scrie nimic in legatura cu faptul ca trebuie sa stii produsul pentru a putea comenta ;)
                            sigpic

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google