Vand Gps Mio C250

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Gps Mio C250

* sistem de navigatie GPS tip PND (Personal Navigation Device)
    * sistem operare: Microsoft Windows CE v5.0
    * soft navigare: Mio Map V3
    * player audio: MP3 player V1.0
    * harti preinstalate: Europa de Est
    * procesor Samsung 2440 / 400MHz
    * receptor GPS SIRF Star III
    * antena incorporata
    * TMC (extern)
    * memorie: 256MB ROM / 32MB RAM
    * slot memorie: SD / MMC
    * display 3.5" TFT-LCD, 65.000 culori
    * rezolutie display: 320 x 240
    * touchscreen
    * acumulator Li-Ion 1200mA
    * autonomie: 3.5 ~ 4 ore (in modul navigare)
    * speaker incorporat
    * conector mini USB 1.1
    * mufa jack 3.5mm pentru casti
    * conector antena externa
    * dimensiuni: 108 x 81 x 24mm
    * greutate: 110g
    are suport de prbriz si alimentator de bricheta si card de memorie cu harta romaniei la nivel de strada si numar (soft I-go amigo)

pret 350 ron

sigur e 250? nu de alta, dar eu am 220 si nu vad nici o diferenta in descrierea ta fata de al meu. nu comentez, nu acuz, nu laud, doar intreb, ca sa imi lamuresc o dilema personala...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

pare a fi diferenta doar de aspect (design)
      sigpic

Comment

Originally posted by Seba View Post
        sigur e 250? nu de alta, dar eu am 220 si nu vad nici o diferenta in descrierea ta fata de al meu. nu comentez, nu acuz, nu laud, doar intreb, ca sa imi lamuresc o dilema personala...

nu vand cioara pe post de papagal

scrie si pe spatele aparatului model no ..C250 plus...si sincer nu am comparat nicicand c220 cu c250 sa vad ce diferente sunt
        pun cateva poze...poate dispar nelamuririle

Comment

pai tocmai de aia am intrebat, ca arata exact ca al meu c220 si n-am zis ca vinzi cioara pe post de papagal, doar am intrebat pt mine, sa nu mor prost. ca ma chinui de cateva zile sa tiganesc un c220 si ghici cu ce? cu softul de 250. si culmea, merge. a mers din prima. de aici deduc eu ca nu-i mare vrajeala intre ele. speram sa aflu diferenta exacta, ca ma macina ce are ala in plus fata de al meu sau al meu in plus fata de 250 si nu vad nimic deosebit. absolut identice. poate culoarea sa difere un pic
          ma gandesc ca si altii isi pun aceeasi intrebare ca si mine, desi, repet, te cred ca nu vinzi iarba uscata pe post de salam de vara.
          acum o sa incalc flagrant regulamentul (dar userii se vor face ca nu vad, adica fac ce zice popa, nu ce face popa) si o sa-ti urez spor la vanzare
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

valabil........

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google