Vand amplicator casa eagle pa5060e

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand amplicator casa eagle pa5060e

Specificatii tehnice :

Stare impecabila , ca nou nici nu lam folosit .

PRET : 300 ron . accept unele schimburi .
    Attached Files
    LED auto SMD W5W C5W BA9S P21W ,LED CANBUS ( fara eroare de bec ars in bord ),XENON AUTO mid-slim,slim,pro canbus - CALITATE GARANTATA CONSTANTA

Vreau mai multe detalii despre el si daca se poate poze mai clare mai ales cu partea din spate. Ce te-ar interesa pt un eventual schimb???

Comment

Originally posted by nelutu32 View Post
      Vreau mai multe detalii despre el si daca se poate poze mai clare mai ales cu partea din spate. Ce te-ar interesa pt un eventual schimb???
      Mai multe detalii in afara de specificatiile tehnice nu am .eu nici macar nu l-am probat.
      E ca nou .
      Attached Files
      LED auto SMD W5W C5W BA9S P21W ,LED CANBUS ( fara eroare de bec ars in bord ),XENON AUTO mid-slim,slim,pro canbus - CALITATE GARANTATA CONSTANTA

Comment

Mda , am citit specificatiile si m-am convins , credeam ca scoate mai multi Watti dar are numai 60, voiam ceva de putere mai mare. Oricum nu ai spus ce te-ar interesa pt un eventual schimb??? cu respect!

Comment

Originally posted by nelutu32 View Post
          Mda , am citit specificatiile si m-am convins , credeam ca scoate mai multi Watti dar are numai 60, voiam ceva de putere mai mare. Oricum nu ai spus ce te-ar interesa pt un eventual schimb??? cu respect!
          De acord cu tine , e un amplificator puternic pentru in casa sau o incapere ceva ,
          schimburi cu orice
          audio de masina , de pc anumite lucuri , telefoane , etc.. astept o oferta de la tine cu ce produse ai .

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google