Ah, ce viteza am prins sa dau repede sa rezerv ceva... pe cand se mai anunta ceva nou?
[Vand] Parfumuri femei/barbati, bijuterii si machiaje
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by crististreulea; 13 October 2011, 21:11.
Comment
-
pervert_dory: nu, doar ce in listele de pe paginile anterioare
drone: o sa revin cu o lista mai exacta. 1 million e in acea lista. nu stiu de lacosteDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
pai cristi eu as vrea in urmatoarea ordine:
1. Hugo Boss No.6 Asta daca aduci si e pretul tot ca inainte probabil, mai mult sigur voi lua 2 bucati
2. Giorgio Armani Acqua di Gio
3. Calvin Klein Free
4. Paco Rabanne 1 Million
Comment
-
redeschidem buticul pentru 3 produse gasite intr-un dulap, au fost uitate pur si simplu.
CALVIN KLEIN - - MINIATURES total 50ml travel collection - 3 BUC. – 89 lei
pretul este de 89lei pe set.
livrare cu Posta Romana + 8lei
livrare cu Fan Curier + 20 lei
Pachetul contine 5 sticlute a 10ml fiecare, total 50ml. Pachetele sunt sigilate si garantez pentru originalitatea continutului.
Sunt miniaturi fidele si ideale pentru calatorii. Sticluta este de dimensiunile unei cutii de chibrite.
O comparatie cu un produs asemanator, dar de la Armani, pe care le folosesc personal.
Doua poze cu produsele scoase din cutie si nu imi apartin, sunt luate de pe internet. Aceasta fiind una si ce-a de-a doua.Last edited by crististreulea; 1 June 2012, 09:48.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment