[Vand] Parfumuri femei/barbati, bijuterii si machiaje

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ah, ce viteza am prins sa dau repede sa rezerv ceva... pe cand se mai anunta ceva nou?
    zoom-zoom

Comment

• am sa te anunt pe cand
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Daca mai primesti vreun CK - One, imi zici si mie!
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• ia scrieti voi aici ce parfum doriti, imi e mai usor de urmarit. cand imi ajung PM-urile la limita de 3000, le sterg la gramada si nu mai ramane nimic acolo
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• de elizabeth arden-red door poti sa faci rost? la 100 de ml
            Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

• Lacoste - Pour Femme - 90 ml (parca asa e)
              Paco Rabanne - 1 Milion sau Ultraviolet Man - 100 ml

Daca ai putea sa dai si un PM ar fi excelent

Last edited by crististreulea; 13 October 2011, 21:11.
              http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

• pervert_dory: nu, doar ce in listele de pe paginile anterioare

drone: o sa revin cu o lista mai exacta. 1 million e in acea lista. nu stiu de lacoste

Comment

• pai cristi eu as vrea in urmatoarea ordine:
                  1. Hugo Boss No.6 Asta daca aduci si e pretul tot ca inainte probabil, mai mult sigur voi lua 2 bucati
                  2. Giorgio Armani Acqua di Gio
                  3. Calvin Klein Free
                  4. Paco Rabanne 1 Million
                  zoom-zoom

Comment

• deocamdata se inchide taraba. persoana care ma aproviziona, a fost indisponibilizata pe termen nedeterminat.

Comment

• redeschidem buticul pentru 3 produse gasite intr-un dulap, au fost uitate pur si simplu.
                      CALVIN KLEIN - - MINIATURES total 50ml travel collection - 3 BUC. – 89 lei
                      pretul este de 89lei pe set.

livrare cu Posta Romana + 8lei
                      livrare cu Fan Curier + 20 lei

Pachetul contine 5 sticlute a 10ml fiecare, total 50ml. Pachetele sunt sigilate si garantez pentru originalitatea continutului.
                      Sunt miniaturi fidele si ideale pentru calatorii. Sticluta este de dimensiunile unei cutii de chibrite.
                      O comparatie cu un produs asemanator, dar de la Armani, pe care le folosesc personal.
                      Doua poze cu produsele scoase din cutie si nu imi apartin, sunt luate de pe internet. Aceasta fiind una si ce-a de-a doua.
                      Attached Files
                      Last edited by crististreulea; 1 June 2012, 09:48.

Comment

• Ce produse? )
                        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google