[Vând] Kaspersky Internet Security 1,3,5 useri 1 an valabilitate in cutii sigilate

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In curand pe stoc varianta Kaspersky Internet Security 2010 5 utilizatori sigilat - 139 ro

Comment

• Kaspersky Internet security 2010 DVD SIGILAT 5 utilizatori - 139 ron
      Attached Files

Comment

• Oferta valabila in continuare !!

Comment

• Salutare. K.I.S. 2011 nu ai? Am 2010-le, e pe cale sa-mi expire si am vazut ca editia de 2011 are niste utilitare noi foarte interesante.
          The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• @jrewing codurile de activare ale produselor 2009 respectiv 2010 sunt 100 % compatibile cu varianta 2011
            Eu folosesc un cod dintr-un pachet de 3 user 2009 si am instalat KIS 2011
            Poti verifica acest lucru pe site-ul producatorului

Comment

• Nu am cautat treaba asta si nici nu stiu unde sa o caut. Te cred pe cuvant.
              Cum facem sa intru in posesia unui pachet? Pretul este incredibil de mic... Cum reusesti?

Comment

• @jrewing Lasa-mi pe pm ce varianta doresti inclusiv adresa ta completa ( 1 , 3 . 5 user ) la care adaugi 8 ron cost transport posta romana

Comment

• De ce variante? Am vazut ca la KIS 2010 ai varianta cu 5 useri.

Ai PM.
                  Last edited by JREwing; 16 November 2010, 15:49.

Comment

• @jrewing ai pm

Comment

• Un cd Kaspersky Internet security 2010 DVD SIGILAT 5 utilizatori - 139 ron a plecat catre utilizatorul Jrewing

Oferta este in continuare valabila !!
                      Last edited by vernescu; 19 November 2010, 17:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Am intrat în posesia kit-ului.
                        Mulțumiri, vernescule.

Recomand serviciile și produsele și ținem legătura.

Comment

• @JREwing , multumesc si eu , imi pare bine ca esti multumit , te mai astept si cu alte ocazii..
                          Oferta este in continuare valabila !!

Comment

• Oferta este valabila in continuare !!

Comment

• A mai intrat pe stoc
                              Kaspersky Internet security 2010 SIGILAT 3 utilizatori - 99 ron
                              Attached Files

Comment

• Am instalat Kaspersky Internet Security 2011 și l-am activat cu licența de K.I.S. 2010 cumpărată de la vernescu. Instalare și operare fără cusur.
                                Recomand produsele, iar seriozitatea îl recomandă pe user.
                                Spor la vânzare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google