De lumina nu zici nimic Vezi pe cine orbesti! :P
Vand Lanterna LED Profesionala
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
de luminca ce sa mai zic, ai un mini reflector portabil - pe un bloc cu 10 etaje - daca o pun noaptea pe el- fara focus - se lumineaza tot blocul si cu focus a iesit unu pe geam sa nu-i mai luminez in casa.... deci... fara cuvinete - un P5
Comment
-
E criminala ) (T7)
Mi-ai spus (am crezut ca glumesti) sa nu ma benoclez in lupa...vreo 15 min am avut probleme de vedere, fara sa glumesc.
Mai am un Maglite cu 4 baterii d-alea mari (bec normal), efectiv paleste in fata lu' T7.
Cine e un pic dus cu pluta (din cauza pretului, dar merita din plin) si vrea ceva de top din toate p.d.v., o recomand fara retineri.
Pun si niste poze comparative, care vorbesc de la sine.
PS: Soran baiat serios, azi dat telefon, maine primit lanterna.
Comment
-
Multumesc pentru feedback, datorita consumului mic al LED-ului este posibila utilizarea unor surse de energie mai compacte si de aici uimirea cand o lanterna micuta, asemanatoare la prima vedere cu o chinezarie de se vinde la metrou, produce uimitor de multa lumina.
Avem din nou pe stoc si cateva lanterne H7R - frontale profesionale pentru alpinisti, echipaje de salvare, mecanici sau entuziasti care cauta calitatea si performanta.
Modelul H7R are acumulatori inclusi si sistem de reincarcare, a nu fi confundat cu H7 care este si ceva mai ieftin.
Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Lanterna X21 in stoc 1 bucata! Cea mai puternica lanterna LED din lume. Va uitati voi pe net cu un search LED Lenser X21 ca sa va convingeti de ce vorbim.
Pachetul contine trusa, strap pentru umar personalizat LED Lenser cu bride cauciucate, baterii alkaline originale LED LENSER, instructiuni de folosire, certificat de garantie 2 ani.
Pret 1000 ron
Contact 0723.823.679Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
In stoc K3, P3, P4, P5, P7, T7, X21 pentru preturi si detalii tehnice: http://www.daciashop.ro/lanterne-LEDPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Lanterna H7R
H7R frontala model nou cu 170 lm flux luminos din nou in stoc!Attached FilesPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Mici diferente de design nerelevante. Vii la birou si le vezi pe amandoua sau ti le arat eu la o intalnire.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Frontala LED cu acumulatori H7R in stoc la oferta de Paste cu 245 ron. 0723.823.679 mai sunt doua bucati.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Anunt valabil! 0723.823.679Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
X21 s-a dat.
Mai sunt disponibile H7R; P4; P5, P7 ,P14, T7, M7R (microcontroler pro)Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
Comment