[VAND] Placa De Sunet Creative Sound Blaster Audigy 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] Placa De Sunet Creative Sound Blaster Audigy 2

De vanzare - placa sunet Creative Sound blaster 5.1 Audigy 2 . Placa o am de un an de zile, cumparata de noua.

Pret fix 60 ron .
    Attached Files
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

super sound la bani putini, ptr jocuri, muzica si filme! UP

sus cu ea....
    Last edited by Thejock3r; 5 February 2010, 00:21. Reason: Automerged Doublepost
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

sus cu ea....nu va inghesuiti
      sigpic

Comment

daca_ai_drivere_pt_win_7_o_iau_eu
        Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

Eu am folosit pana acum doar driverele ei de pe cd... Daca cautam pe net poate - poate!
          sigpic

Comment

razvaniop@ se merita am avut si eu una si am vanduto pentru ca am achizitionat lapteop, scoate sunete foarte bune plus ca este Creative

up si de la mine

Comment

mai_am_si_eu_creative_dar_nu_mai_gasesc_drivere_pt _win7_nu_este_vorba_ca_nu_stiu_cum_se_aude
              Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

creative nu a facut drivere pentru windows 7, deci daca nu merge cu cele de pe cd de la jokeru nu merge nici cu cele de pe site (foarte improbabil caz) , windows 7 vine cu drivere gata gata pentru creative si cu sed (sound enhancement devices) lucrate in comun cu creative

deci up up ca se merita!
                sigpicMy ride

Comment

am citit pe siteul celor de la creative si se pare ca exista driver ptr win 7. Iti dau link pe prv
                  sigpic

Comment

S-a vandut! multumesc..se poate inchide
                    sigpic

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google