Vand Telefoane Mobile!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Telefoane Mobile!

Se vand urmatoarele:
    1. Motorola e770v(3g,sold card micro sd)am la el doar incarcator,are urme de uzura dar functioneaza impecabil CODAT VODAFONE.100 ron.
    2.LG GB115(camera,radio FM,etc)incarcator,handsfree,cutie cu manuale.Telefonul este nou nout nu a fost folosit deloc.CODAT ORANGE. 120 ron.
    3.Motorola wx395(camera 1.3 mpx,slot de card,etc)incarcator,handsfree,cutie cu manuale.Telefonul este nou nout nu a fost folosit deloc.CODAT ORANGE.150 ron
    4.Nokia 5210(cel mai rezistent nokia) nu prea stiu ce e cu el merge ok am doar tel si incarcator.
    Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

upppppp!!!!!!!!!
    Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

Originally posted by Stuke View Post
      4.Nokia 5210(cel mai rezistent nokia) nu prea stiu ce e cu el merge ok am doar tel si incarcator.
      un pret ???

Comment

Vreau Sony Ericsson ala cu camera de 8 mp...ii place sotiei foarte mult si as vrea sa il iau...cat ar fi pretul?

Comment

Nokia 50 de lei dar nu trimit in provincie ca te costa mai mult transportul si bataia de cap.
          Nu am SE cu camera de 8 mp dar poti incerca pe siturile de profil gsm.

Comment

ti-as lua eu nokia ala. daca ai pe cineva care vine prin ct sau poate gasesc eu pe cineva care vine la bucale. ce zici? ai poze reale cu el?

sigpic

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google