[VAND]: Ochelari 3D Anaglyph

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND]: Ochelari 3D Anaglyph

Vand ochelari pentru vizionarea filmelor 3D in format anaglyph. Ochelarii sunt de 2 feluri, cu lentine Rosu/Albastru sau Verde/Magenta - acestea fiind cele mai folosite codari.
    Puteti vedea produsele in atasament.
    Pret: 27 lei perechea (R/B sau G/M) sau 50 de lei setul (R/B plus G/M).
    Trimit oriunde in tara cu ramburs prin posta sau curierat.
    Pretul NU este negociabil.
    Pentru orice intrebare - PM-ul.
    Merci!

Am uitat de poze, scuze!
    LE - ochelarii sunt din plastic solid, nu de carton!!!
    Attached Files
    Last edited by skandal; 18 February 2010, 14:06.
    sigpic

Un UP.
    Astept feedback-ul de la cei care au cumparat!!!
    sigpic

Comment

Eu am asa ceva din carton... 10 RON www.vrshop.ro - dar nu merita din punctul meu de vedere (dupa 10 minute de film 3D am dureri de cap)

Atentie ca unele persoane vad efectele 3D bine, altele deloc sau mai putin (cred ca au dioptrii diferite la ochi).

Comment

Si eu am folosit ochelari de carton si ma durea capul,acum folosesc destea de plastic si vad 3D, plus ca a disparut si durerea de cap .Spor la vanzare !Off-topic. Andy ai reusit sa faci poze 3D ? Stiu ca esti priceput la asa ceva.Am vazut cateva facute la un botez si am ramas cu gura cascata.Folosea 2 aparate de fotografiat odata.
        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

O sa fac si poze... candva. Diferenta dintre ochelarii de carton la 10 lei si ochelari de plastic la 27 de lei sta fix in diferenta de bani. Eu am vazut pana acum destule filme. Cel mai impresionat am fost de un documentar facut de Nat Geo.

Up ?
          Last edited by andy_x3m; 21 February 2010, 11:20. Reason: Automerged Doublepost
          sigpic

Comment

UP cu ochelarii

LE - Pentru posesorii de placi grafice cu chipset NVidia este posibila rularea jocurilor/aplicatiilor 3D prin redarea pe ecran in cele 2 culori (Red+Blue)!
            Merci!
            Last edited by andy_x3m; 24 February 2010, 14:41.
            sigpic

Comment

In seara asta am ridicat cele 2 perechi
              Am vizionat rapid cateva clipuri 3d pe youtube si se vede misto. Unu scoatea mainile din ecran ;))
              Alexia vede mai bine efectele 3D

P.S. Ar fi fost o treaba sa iau si G/M... eu am luat 2 perechi R/B.
              Pe viitor apelez iar la tine pentru G/M.

Comment

Merci de feedback!
                Up cu ochelarii!!!
                PS - nu e o afacere, nu aduc sau nu am nelimitat. Am cateva perechi pe care le vand, deci grabitiva!
                sigpic

Comment

Am primit si eu ochelarii de vreo saptamana. Multumesc colegului forumist pt rapiditatea si profesionalismul de care a dat dovada. Am vizionat si eu cateva clipuri 3D insa nu pot spune ca nu m-am chinuit putin sa reglez vederea. Ori creierul meu se lasa pacalit mai greu ori o fi vreun mod de a focaliza mai bine pe care eu nu l-am intuit. La filme nu am observat nimic "3D" insa am gasit cateva poze la care m-am uitat pe indelete si am intrezarit putin efectul. Oricum durerea de cap de dupa m-a obligat sa iau o pauza de cateva zile.

Comment

Pretorian, sigur nu faci ceva ok daca te doare capul.
                    Oricum, mai am doar 2 perechi si gata cu 3d-ul
                    sigpic

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google