[VAND] Gps Wayteq Si Dtector Radar Cobra La Super-pret!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] Gps Wayteq Si Dtector Radar Cobra La Super-pret!!!

Super okazie! GPS Wayteq x620, 3,5 inch, cu 3 softuri de navigatie instalate si card micro SD de 4G inclus! Ca softuri de navigatie are IGo Amigo 3D full europa, MioMap 2008 Romania si Garmin Mobile XT cu ROAD 2009! Pachetul este complet, nu l-am folosit decat sa-i pun softurile si sa-l probez! Ofer dvd cu IGo Amigo, Garmin Mobile XT si Miomap 2008 si cd cu mapsource ROAD 2009! Pretul este fix, nu accept schimburi sau negocieri! Caracteristicile se pot vedea pe orice site, cu un SEARCH in GOOGLE! Pret 300 lei.
    Detector radar Cobra 9430, in stare perfecta, cu cablu de alimentare si ventuze parbriz! Pretul este fix, nu accept negocieri si schimburi! Nu am avut de ce sa ma plang! La fel ca mai sus, cine vrea caracteristici se gasesc pe orice site de specialitate. Pret 100 lei.
    Attached Files

Salut.Mai are garantie GPS-ul?

Comment

da, mai are pana in 2011, parca

Comment

ofer 2oo roni pe gps

Comment

te rog frumos, putina decentza...

Comment

salut, detectorul il iau eu

da-mi un add deluxe_cyber_x si ne auzim cu datele de contact, totodata iti dau si pm cu datele, ma anunti

te salut
            sigpicMy ride

Comment

GPS -ul contine kitul de instalare (ventuza, suport parbriz) etc? incarcator de masina , de casa? ms

Comment

gps-ul e pachet complet, cu toate accesoriile. la fel la detector, exceptand ambalajul

Comment

GPS Wayteq x620, 3,5 inch, cu 3 softuri de navigatie instalate si card micro SD de 4G inclus! Ca softuri de navigatie are IGo Amigo 3D full europa, MioMap 2008 Romania si Garmin Mobile XT cu ROAD 2009! Pachetul este complet, nu l-am folosit decat sa-i pun softurile si sa-l probez! Ofer dvd cu IGo Amigo, Garmin Mobile XT si Miomap 2008 si cd cu mapsource ROAD 2009

iti ofer 250 roni 0766.349.803

Comment

nu, multumesc. nu ma grabesc sa-l dau, si in nici un caz nu am de gend sa-l dau de pomana

Comment

detectorul a plecat la constanta. ramane gps-ul.

victorie, a ajuns noua scula de 5inch. pret final 250 lei si taxe transport
                      Last edited by valichiru; 11 March 2010, 18:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Salut.GPS-ul il cumpăr eu mâine după amiază.Sper să fac rost de toti banii până mâine.Numai bine.

Comment

gata, s-a dus si gps-ul, maine il dau. se poate inchide

Comment

gata, s-a dus si gps-ul. va multumesc, se poate inchide.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google