Vand 2 Placute Ram DDR 2 A Cate 2gb Placuta

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand 2 Placute Ram DDR 2 A Cate 2gb Placuta

Vad 2 placute Ram 2gb ddr2 800mhz pret bucata 100 ron Placutele sunt Noi in Cutie
    Attached Files

sa inteleg ca fiecare placuta are 2GB,deci 4 GB in total...nu mai stiu daca am ddr2 sau ddr3,sunt oarecum interesat!

Comment

da 2 gb are o placuta in total 4gb

Comment

spui ca sunt noi,functionale?sunt interesat doar de una dintre ele!nu am nevoie de 4 gb....

Comment

100 ron cu transport inclus prin posta?

Comment

vreau sa stiu marca produsului si eventual o poza mai clara,sunt interesat!multumesc

Comment

sau vandut sry...dar sar putea sa mai fac rost

Comment

daca e valabil doar pentru Bucuresti mentioneaza macar sau raspunde la PM si nu lasa omul in aer;
                "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

oricum,vad ca s-au vandut!cred ca trebuie inchis topicul!

Comment

dap poti inchide topicul VANDISEL NU AM AVUT CUM SA INTRU PE NET CA SA POT SA-TI DAU PM...DACA O SA MAI ADUC VOI LIVRA DOAR IN BUCURESTI

Comment

e posibil sa mai faci rost curand?alte placi,de exemplu video faci rost?sau doar ram?salut

Comment

re

mai am de vanzare 1 Multi DVD Rewriter la pret de 80 ron,a o placa video ati radeon 9200 128mb agp8x vreau 50 ron pe ea,mai am 1 imprimanta Hp...pentru piese pe care vreau 70 ron pe ea...mai am 2 telefoane fixe dintre care 1 panasonic original digital fara fir pe care vreau 150ron si celalant telefon care este cu fir marca topcom vreau pe el 40 ron...si inca 2 carcase pentru Pc la pretul de 60ron amandoua..si inca 2 placute ddr1 de 256mb placuta marca elixir

DACA VA INTERESEAZA CEVA DIN CE AM CONTACTATI-MA !!

Comment

Cand mai aduci RAM DDR 2? 2gb?
                          Intalniri Logan Club Constanta:
                          In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                          Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google