If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pe cei interesati ii pot pune in legatura cu o alta firma din Bucuresti care are si puncte de lucru in tara ( serioasa ca si cea unde lucrez eu de altfel ) . Nu stiu exact de ce anume au ei nevoie daca de soferi sau altceva . Oricum .
eu lucrez la caserie la velpitar,si vreau un loc de munca mai bine platit,in buzau daca se poate,sau in alta parte dar salariul sa fie peste 1500 lei eu acum iau aproximativ 800 lei..........asa ca vreau la mai bine,poate dupa ce termin facultatea gasesc ceva mai bun
Firma din Bucuresti
Sofer categoria C .
Program luni - sambata
Tichete masa
Salariu real in CM
Concediu legal
Salariu 1200 net + varianta de a mai castiga 200 lei ( se ajunge la total 1400 net )
Curse in tara : 0.1 ron / km
Curse in afara tarii 50 euro / zi
Masina 6.5 t pt curse in afara tarii se asigura cazarea
Masina 18 t are in dotare pat + incalzire cabina
Masina de 18 t este folosita doar pt curse in tara si in afara . Daca nu are atestat profesional , costurile sunt suportate de firma cu conditia de a sta in firma minim un an .
Cardul pt tahograful digital ( 18 t ) este platit de firma
Costuri intretinere + asigurari Rca si Casco parc auto cad in sarcina noastra .
Firma din Bucuresti
Sofer cat C .
Program luni - sambata
Tichete masa
Salariu real in CM
Concediu legal
Salariu 1200 net + varianta de a mai castiga 200 lei ( se ajunge la total 1400 net )
Masina de 18 t este folosita doar pt curse in tara si in afara . Daca nu are atestat profesional , costurile sunt suportate de firma cu conditia de a sta in firma minim un an .
salut!
m ai e de actualitate???
posed a,b,c+e dar pe camion nu am lucrat de mult adica am lucrat foarte putin, am 25 ani sunt din bucuresti,daca imi ramane timp si pentru cealalta activitate decare ma ocup vreau si eu
bafta!
postez si eu in speranta ca poate gasesc un job.
ne punem la dispozitie(eu si masina sau doar eu) pt diverse curse prin tara, in felul asta as imbina utilul cu placutul
dar doar in tara, fara bucuresti, mi-a ajuns!!!!!
Firma din Bucuresti
Sofer cat C .
Program luni - sambata
Tichete masa
Salariu real in CM
Concediu legal
am cat. A,b,c+e...cati ani de experienta iti trebuiesc?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment