Oferte munca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Sooky View Post
    am cat. A,b,c+e...cati ani de experienta iti trebuiesc?
    stati linistiti am fost eu sa vad despre ce e vorba,a omis sa spuna ca n
    bani aia nu faci doar soferie ai si rol de incarcator descarcator(salahor)
    si ma i primesti in plus la salariu vreo 2 mi,doar daca descarci nu stiu ce tonaj,si de fapt prima luna primesti vreo 9 mil si pe parcurs ajungi la nu stiu ce salariu cu bonuri de masa cu tot,noi avem nevoie de maini frumoase sa putem sa navigam pe loganclub nu sa le stricam pe navete,la bani astia nici nu vreau sa
    aud ceasu ca suna la 5 dimineata.
    nu o spun cu rautate dar parerea mea personala ca aici nu se gasesc indivizi blonzi cu nasu borcanat si rosu si gata de percutare asa doar ca trebuie.
    daca noi ne complacem in diferite situatii atunci cine sa vina sa ne ofere o viata m ai buna????????...u.e care o sa strige DESTEPTA-TE ROMANE!
    munaca trebuie respectata nu sa ne batem joc indifernt care ar fi ea.
    bafta multa domnilor!!!!

Comment

Originally posted by claudiubpp View Post
      stati linistiti am fost eu sa vad despre ce e vorba,a omis sa spuna ca n
      bani aia nu faci doar soferie ai si rol de incarcator descarcator(salahor)
      si ma i primesti in plus la salariu vreo 2 mi,doar daca descarci nu stiu ce tonaj,si de fapt prima luna primesti vreo 9 mil si pe parcurs ajungi la nu stiu ce salariu cu bonuri de masa cu tot,noi avem nevoie de maini frumoase sa putem sa navigam pe loganclub nu sa le stricam pe navete,la bani astia nici nu vreau sa
      aud ceasu ca suna la 5 dimineata.
      nu o spun cu rautate dar parerea mea personala ca aici nu se gasesc indivizi blonzi cu nasu borcanat si rosu si gata de percutare asa doar ca trebuie.
      daca noi ne complacem in diferite situatii atunci cine sa vina sa ne ofere o viata m ai buna????????...u.e care o sa strige DESTEPTA-TE ROMANE!
      munaca trebuie respectata nu sa ne batem joc indifernt care ar fi ea.
      bafta multa domnilor!!!!
      no, cand sa ma arunc si eu la un serv . mai bun , mersi ,ca nu am dat pe dracul,si sa ma lipesc de mumasa,asa ceva fac toata ziua ,soferesc ,descarc ,incarc ,lucru daca se poate 25 din 24 dar dorm acasa pe 800.........multumim DE OFERTA DRAGI PATRONI
      Last edited by NerviiMei; 2 May 2008, 22:54. Reason: ai grija la limbaj
      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Neinteresanta parerea lui Claudiu . Pt el sofer care sa ' detina categoria C ' inseamna ca i-o incarc pe bunica in duba sa o duca la cimitir la bunicul sa aprinda o lumanare si inapoi . Ca pentru majoritatea pustilor de altfel , toti vor sa fie soferi de protocol . Nu toti au norocul asta .

Blackufo , nu ca anuntul ar mai fi valabil dar salariul unui sofer la noi este de 1500 - 1700 ron pe luna net bani in mana ( cei 1400 de mai sus + tichetele de masa ) . La care se adauga aprox 560 ron/luna daca respectivul are 8 curse lunare in tara sau 60 euro pe zi daca are curse in afara tarii . Si o cursa externa are in medie 4-5 zile , fa si tu un calcul . Ajungi la 2060 -2260 sau 1700ron+ 1200 euro / echivalent ron cel care face curse externe . + prime de Paste si Craciun , la zi de nastere 100 lei , la onomastica 50 lei .
        Nu vreau sa te jignesc dar este un lucru bine stiut ca in tara sunt salarii mai mici iar in Bucuresti si orasele principale sunt mai mari ( si traiul este proportional ca cheltuieli la tara si la oras ) . Nu sunt patron , stai linistit .

Un incarcator-descarcator castiga 1400-1500 ron. Acte in regula , totul Ok . Dublu fata de cat vad la tine . Un profesor nu castiga atat .
        Last edited by FLORIN77; 3 May 2008, 06:40.
        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Se pare ca am suparat pe cine nu trebuie cu limbajul agresiv dar ,fara voie,imi cer scuze dar ,,imi place ca ne complacem cu mizeria asta in fiecare zi si tacem si rabdam numai bine .........

Comment

Nu m-ai suparat , stai linistit , imi cer si eu scuze pt tonul folosit . Am vrut doar sa vezi ca dracul nu este asa negru sau ca nu toate firmele sunt la fel . Crezi ca daca ar avea loc o alta Revolutie s-ar rezolva ceva ? Nu . In primul rand vezi cate inghitim zilnic din partea celor ce ne " conduc " tara . Cine-i vinovat ? Cei ce se duc la vot . Adica noi . Daca nu ar vota nimeni in tara asta ce ar fi ?

Toate cele bune !
            B -X X - DDF x 2

Comment

Originally posted by florin77 View Post
              Nu m-ai suparat , stai linistit , imi cer si eu scuze pt tonul folosit . Am vrut doar sa vezi ca dracul nu este asa negru sau ca nu toate firmele sunt la fel . Crezi ca daca ar avea loc o alta Revolutie s-ar rezolva ceva ? Nu . In primul rand vezi cate inghitim zilnic din partea celor ce ne " conduc " tara . Cine-i vinovat ? Cei ce se duc la vot . Adica noi . Daca nu ar vota nimeni in tara asta ce ar fi ?

Toate cele bune !
              ok. dar poate primesti si tu atentionare ,ptr. limbajul agresiv folosit in enuntul de sus ,eu am primit si ma abtin de la alte comentarii .......... recunosc, cei care ne conduc nu sunt cu nimica,vinovati de ce se intampla in tara noastra ,noi suntem vinovati de ce ni se intampla, nu ne trebuie alta revolutie ,ca tot nimic nu se va rezolva,deocamdata toti sunt pusi pe capatuiala cu orice pret,toti sa piste de peste tot locul ,noi nu mai avem timp sa ne revenim ,poate urmatoarele generatii, ma chinui cu ce am si trag speranta ,suntem prea putini ca sa zicem lucrurilor pe nume ,si vom fi si mai putini........

Comment

Nu are nimeni nevoie de un sofer pana la toamna?
                In tara momentan.

Comment

Ba da tot eu , dar vad ca esti din Costanta si eu am nevoie in Bucuresti . O data pe saptamana se ajunge pt descarcare si in Constanta la Selgros .
                  B -X X - DDF x 2

Comment

Salut. Sunt si eu un soferas, disponibil, la program prelungit sau nu. Nu ma supar sa conduc mai mult, si cu cat e mai grea masina, cu atat mai bine. Detin BE, CE, atestatele de marfa generala si gabarit depasit. Cine ma vrea, sa dea PM. Numai bine
                    Cand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur

Comment

Ai pm Marcel .
                      B -X X - DDF x 2

Comment

Si tu ai PM
                        Cand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google