Caut Sony Ericsson W810i Busit

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Caut Sony Ericsson W810i Busit

caut, cumpar suny ericsson w810i busit, doar tastatura ( cipul ) sa fie in regula...la al meu nu mai merge tastatura si vreau sa incerc daca e cipul ei de vina! cam urgent..
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

up

anunt valabil !
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

eu nu inteleg la ce te referi! ori e tastatura ori e cip cum il numesti tu...
      ce taste nu iti merg sau ce nu face telefonul?
      atasez o poza cu cristalul de taste.daca nu ai o statie aer cald nu vei reusii sa schimbi cristalul si pe langa iti mai trebuie ceva exparienta
      Attached Files

Comment

domnu, tastatura sta pe ceva ( nu stiu cum sa ii zic, arata ca un cip ))) ) si ceva aia are o mica mufa care vine pe placa telefonului ( dupa cum se vede nu le am cu telefoanele ca nici nu stiu cum se cheama ) si am vazut un pin lipsa din mufa aia si ma gandesc , ca ar fi de vina mufa aia... imi merg 4 taste ( cifrele 1,2,3 si butonul care accept apelul )

LE : 1-mufa de care vorbeam
        2-"cipul" pe care sta tastatura
        Attached Files
        Last edited by Tudor; 16 May 2010, 13:44.

Comment

verifica si pe placa daca cristalul marcat in poza postata de mine este curat ,adica trebuie sa vezi bilele sub el.cauta la un Gsm din zona.dintr-un pin lipsa nu are cum sa nu functioneze atatea butoane! bafta

Comment

multumesc pentru sfat, dar la gsm nu as vrea sa ma duc, ca sa nu ma coste cat valoreaza telefonul ca asa mai bine ii dau un ciocan si gata )

up

Comment

OFF topic: nu stiu de ce aveti toti mentalitatea asta....va doare gura sa intrebati?
              eu de ex am tastatura aia...dar...daca mai e si altceva ai luat-o degeaba.

Comment

pai din mom ce e 1 mil telefonul si reparatia sigur ma va costa mult ce am rezolvat?

uite, ca daca tot zici tu atat, o sa ma duc la un gsm si ma decid :P

Comment

am fost, am intrebat, m-am lamurit . Cica e placa de vina ( ??? ce treaba are nu stiu ) si ma costa 60 lei doar piesa. plus drumuri, plus manopera chestii, ajunge la 100 lei. deci nu se merita. as vrea sa il vand pentru piese de schimb. pt detalii pm

Comment

uita-te la poza postata de mine...aia e piesa
                    bafta!intardevar se lucra scump la voi in zona

Comment

Sincer ma cam indoiesc sa fie placa. Si chiar daca e placa, e enorm de scumpa reparatia :|
                      Daca tot il dai, fa un pret

Comment

am un k750i .. cu display spart .. poate te ajuta ..

Comment

loganu, cand scapi de ban )) da-mi add la tudor906 ;)

Comment

mie mi s-a busit de 2 ori tastatura la w810i. l-am dus la de fiecfare data la alt service si s-a rezolvat la un poret rezonabil ( maxim 50 ron ). la ultimul service mi-a zis ca i-a schimbat un chip care se numeste "update" .
                            vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

pai da si telefonul e ~ 150 lei ..nu stiu daca se merita. momentan am unul. daca gasesc doritor il vand si gata cred

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google