caut, cumpar suny ericsson w810i busit, doar tastatura ( cipul ) sa fie in regula...la al meu nu mai merge tastatura si vreau sa incerc daca e cipul ei de vina! cam urgent..
Caut Sony Ericsson W810i Busit
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
domnu, tastatura sta pe ceva ( nu stiu cum sa ii zic, arata ca un cip ))) ) si ceva aia are o mica mufa care vine pe placa telefonului ( dupa cum se vede nu le am cu telefoanele ca nici nu stiu cum se cheama ) si am vazut un pin lipsa din mufa aia si ma gandesc , ca ar fi de vina mufa aia... imi merg 4 taste ( cifrele 1,2,3 si butonul care accept apelul )
LE : 1-mufa de care vorbeam
2-"cipul" pe care sta tastaturaAttached FilesLast edited by Tudor; 16 May 2010, 13:44." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
multumesc pentru sfat, dar la gsm nu as vrea sa ma duc, ca sa nu ma coste cat valoreaza telefonul ca asa mai bine ii dau un ciocan si gata )
up" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
pai din mom ce e 1 mil telefonul si reparatia sigur ma va costa mult ce am rezolvat?
uite, ca daca tot zici tu atat, o sa ma duc la un gsm si ma decid :P" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
am fost, am intrebat, m-am lamurit . Cica e placa de vina ( ??? ce treaba are nu stiu ) si ma costa 60 lei doar piesa. plus drumuri, plus manopera chestii, ajunge la 100 lei. deci nu se merita. as vrea sa il vand pentru piese de schimb. pt detalii pm" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
mie mi s-a busit de 2 ori tastatura la w810i. l-am dus la de fiecfare data la alt service si s-a rezolvat la un poret rezonabil ( maxim 50 ron ). la ultimul service mi-a zis ca i-a schimbat un chip care se numeste "update" .vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
Comment