Acum poti comanda DVD-ul cu tutoriale!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 148 pleaca vineri dimineata la Iasi
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• 149 a plecat catre Piatra-Neamt
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Eu ?
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• daca-mi dai un PM cu numele si adresa de livrare, o sa fi tu

Niki B Current Activity: Creating Private Message crististreulea
          Last edited by crististreulea; 14 June 2011, 00:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pai cum dom'le, nu le mai ai?

Ai PM!

Comment

• Un Nou Mesaj Privat la Dacia Logan Romania

)))

si comanda cu numarul 150 pleaca maine dimineata la Zimnicea
              Last edited by crististreulea; 14 June 2011, 00:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• A si ajuns!

Multumesc, multumesc, multumesc!

Comment

• ma scuzati ca m-am miscat natural

cu placere barbate

Comment

• Acum poti comanda Volumul I si II

Volumul II contine 70 de filme, un total de 10.7 Giga.
                    Pret 20 lei

Volumul I+II contine 130 de filme, un total de 16.7 Giga.
                    Pret 40 lei

Pe langa tutoriale, volumul II contine si cateva filme cu rateuri de la filmari si care vor fi disponibile doar pe DVD.

Pretul include mesageria cu ramburs prin Posta Romana.
                    Tot ce trebuie sa faci este sa-mi dai un PM sau e-mail pe adresa tutorialelogan@gmail.com si care trebuie sa contina numele tau, adresa de livrare si un numar de telefon.

In cazul platii in avans prin banca, pretul scade cu 5 lei si va pun la dispozitie doua conturi:
                    Streulea Cristian
                    ro12ingb0000999901769296 ING Bank sau ro39bacx0000003551571001 Unicredit Tiriac Bank

Comment

• doresc sa cumpar vol 1 si 2...
                      Last edited by crististreulea; 24 August 2011, 17:42.
                      Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

• comanda cu numarul 200 si 201 beneficiaza de reduceri!

- volumul 1 si 2 la jumatate de pret, doar 20 lei
                        - volumul 2 gratuit pentru cei care au comandat si volumul 1

comanda cu numarul 199 a plecat in Ploiesti
                        Last edited by crististreulea; 25 August 2011, 20:59.

Comment

• Am ridicat de la posta dvdiurile multam fain
                          Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

• vizionare placuta

Comment

• comanda 200 a plecat la Moldova veche
                              comanda 201 a plecat la Ramnicul Valcea

Acum poti comanda Volumul I si II

Volumul II contine 70 de filme, un total de 10.7 Giga.
                              Pret 20 lei

Volumul I+II contine 130 de filme, un total de 16.7 Giga.
                              Pret 40 lei

Pe langa tutoriale, volumul II contine si cateva filme cu rateuri de la filmari si care vor fi disponibile doar pe DVD.

Pretul include mesageria cu ramburs prin Posta Romana.
                              Tot ce trebuie sa faci este sa-mi dai un PM sau e-mail pe adresa tutorialelogan@gmail.com si care trebuie sa contina numele tau, adresa de livrare si un numar de telefon.

In cazul platii in avans prin banca, pretul scade cu 5 lei si va pun la dispozitie doua conturi:
                              Streulea Cristian
                              ro12ingb0000999901769296 ING Bank sau ro39bacx0000003551571001 Unicredit Tiriac Bank

Comment

• am stat si am citit mai atent ce se poate discuta pe acest thread...nu imi puteam da seama ca unii oameni pot fi chiar atat de meschini in adevaratul sens al cuvantului
                                credeti ca streulea vrea sa faca bani din vanzarile dvd-urilor?daca voi chiar credeti asta inseamna ca sunteti cam prostuti ca sa nu zic altfel,parerea mea este ca facand acest lucru il face ptr a ajuta si pe altii,un castig de 9.1 lei / DVD nu este o avere,pana la urma ca sa "arda" acele dvd-uri consuma curent,timp,stres si alte cele,trebuie sa ii iasa si lui ceva,dar ganditi-va bine,omul nu are numai castiguri in viata,voi care faceti bani din cine stie ce alte chestii "legale"sau nu mai stiu cum sa le spun va dati in barci,si pe cristi il luati de fraier,colo cand aveti o problema va e rusine sa ziceti:Am invatat de la tutorialul facut de Streulea de pe youtube,ca e gratis ce naibii" cristi,o sa iti dau un pm sau un mail cu datele mele sa imi trimiti volumul 1 si 2!MULT SUCCES LA VANZARE!nu te lua dupa toti "desteptii" ca nu merita!
                                Logan Forum consiliaza nu si repara!
                                [/SIGPIC]

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google