Acum poti comanda DVD-ul cu tutoriale!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nici eu nu ma asteptam la asa ceva.Pentru noi face ce a facut nu pentru el.Ar trebui sa-i pupati mana ca au fost de mare ajutor tutorialele pentru multi.Va uitati la ele pe youtube si zici: aaaa asa se face maaa gata m-am prins.Si dupa veniti aici si spuneti:cine iti da ma bani pe asa ceva,gasesti peste tot.Eu unul as intra in pamant de rusine.Nu meritati nimic voi.Daca eram in locul lui cristi stergeam tot de pe youtube.Cine le vrea ,sa scoata cascavalul.
    Last edited by Pacco; 4 October 2011, 08:46.
    sigpic

Comment

• mai railor, de ce sunteti asa de suparati pe viata?
      nu sunt eu si sunteti voi?
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• nu e vorba ca suntem suparati cristi,dar cand vezi atata rautate ,si tocmai de la cine,tot de la niste "frati" de-ai nostrii! iti vine sa plangi la cati nervi iti faci,are rost sa ma agit ptr ca nu vreau sa ma c*c pe mine dar sa stii ca am invatat ffffff multe de la tine si sincer sa fiu caut si eu rezolvari in unele cazuri la golanuri,vreau sa fiu un gen tu cristi daca s-ar putea,dar stiu ca nu se va putea asta niciodata !continua-ti treaba si fa ce stii ca ai de facut !MULTA BAFTA IN CEEA CE FACI PTR CA MERITA !
        Logan Forum consiliaza nu si repara!
        [/SIGPIC]

Comment

• multam de aprecieri
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• multumesc cristi

Originally posted by crististreulea View Post
            multam de aprecieri
            multumesc cristi,am ridicat dvd-urile azi(vineri)
            bafta
            Logan Forum consiliaza nu si repara!
            [/SIGPIC]

Comment

• ...te abtii cu modestie d-nul crististreulea,dar asemenea posturi din partea colegilor de forum ar fi trebuit sa lipseasca avind in vedere,ca fiecare macar odata a vizionat sau facut ceva dupa tutoriale,pacat ca suntem asa rai....
              sigpic

Comment

• Acum am vazut ce s-a mai postat pe aici.

Originally posted by Pacco View Post
                Nici eu nu ma asteptam la asa ceva.Pentru noi face ce a facut nu pentru el.Ar trebui sa-i pupati mana ca au fost de mare ajutor tutorialele pentru multi.Va uitati la ele pe youtube si zici: aaaa asa se face maaa gata m-am prins.Si dupa veniti aici si spuneti:cine iti da ma bani pe asa ceva,gasesti peste tot.Eu unul as intra in pamant de rusine.Nu meritati nimic voi.Daca eram in locul lui cristi stergeam tot de pe youtube.Cine le vrea ,sa scoata cascavalul.
                Pupa-i mana, un picior, pupa-l si in fund cine te opreste? Fa-i o icoana, roaga-te la ea si multumeste-i in fiecare zi ca te-a salvat din nestiinta de a "monta" un bradulet la oglinda.

Mi-e rusine cand vad ca e plina tara asta de astia ca voi, atat... dar stiti vorba aia "De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere".

Si eu aici ma retrag definitiv din a mai posta in acest thread.

@crististreulea
                Daca crezi de cuviinta poti sa iti cureti putin threadul de tot ceea ce nu are legatura cu comenzi pentru dvd-uri... toate postarile mele si ale celorlalti care fac referire la ele, pe mine nu ma deranjeaza. Multumesc!

PS: Spor la vanzari si da-i inainte, ia-le banii la fraieri ca merita.
                Last edited by valeriuciprian; 5 December 2011, 22:06.
                sigpic

Comment

• si daca tot mi-ai reamintit ca am acest thread, toate comenzile pentru volumul I si II din luna decembrie costa doar 30 lei, toate taxele incluse

happy ce vreti voi sa fie, dar sa fie bine

Comment

• hai sa prelungim perioada de criza/recuperare si pentru luna ianuarie. costul pachetului este tot de 30 lei pentru membrii membrii forumului.

Comment

• un dividiu, doi dividiu, trei dividiu, patru dividiu pline in interiorul Volumului II

Comment

• Vreau si eu, cum procedam?

Comment

• salut,
                          imi dai un PM cu numele tau si adresa de livrare si maine pleaca DVD-urile catre tine

Comment

• Am uitat sa postez aici, am comandat DVD urile si le am ridicat. Sunt f utile! Multumesc mult Cristi si keep up the good work.

Comment

• UP de la mine cand apare DVD-ul 3 ? ca vreau si eu mai mult de bloopers ) mai astept vre-o jumate de an sa se mai adune tutorialele (bloopers-urile) si fac si eu o comanda , ca 20 de lei pentru o ora de ras = pomana curata !!!! UP de la mine pentru tine

Comment

• probabil in toamna. in momentul de fata sunt 7Giga pentru volumul 3

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google