Nici eu nu ma asteptam la asa ceva.Pentru noi face ce a facut nu pentru el.Ar trebui sa-i pupati mana ca au fost de mare ajutor tutorialele pentru multi.Va uitati la ele pe youtube si zici: aaaa asa se face maaa gata m-am prins.Si dupa veniti aici si spuneti:cine iti da ma bani pe asa ceva,gasesti peste tot.Eu unul as intra in pamant de rusine.Nu meritati nimic voi.Daca eram in locul lui cristi stergeam tot de pe youtube.Cine le vrea ,sa scoata cascavalul.
Acum poti comanda DVD-ul cu tutoriale!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nu e vorba ca suntem suparati cristi,dar cand vezi atata rautate ,si tocmai de la cine,tot de la niste "frati" de-ai nostrii! iti vine sa plangi la cati nervi iti faci,are rost sa ma agit ptr ca nu vreau sa ma c*c pe mine dar sa stii ca am invatat ffffff multe de la tine si sincer sa fiu caut si eu rezolvari in unele cazuri la golanuri,vreau sa fiu un gen tu cristi daca s-ar putea,dar stiu ca nu se va putea asta niciodata !continua-ti treaba si fa ce stii ca ai de facut !MULTA BAFTA IN CEEA CE FACI PTR CA MERITA !Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Acum am vazut ce s-a mai postat pe aici.
Originally posted by Pacco View PostNici eu nu ma asteptam la asa ceva.Pentru noi face ce a facut nu pentru el.Ar trebui sa-i pupati mana ca au fost de mare ajutor tutorialele pentru multi.Va uitati la ele pe youtube si zici: aaaa asa se face maaa gata m-am prins.Si dupa veniti aici si spuneti:cine iti da ma bani pe asa ceva,gasesti peste tot.Eu unul as intra in pamant de rusine.Nu meritati nimic voi.Daca eram in locul lui cristi stergeam tot de pe youtube.Cine le vrea ,sa scoata cascavalul.
Mi-e rusine cand vad ca e plina tara asta de astia ca voi, atat... dar stiti vorba aia "De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere".
Si eu aici ma retrag definitiv din a mai posta in acest thread.
@crististreulea
Daca crezi de cuviinta poti sa iti cureti putin threadul de tot ceea ce nu are legatura cu comenzi pentru dvd-uri... toate postarile mele si ale celorlalti care fac referire la ele, pe mine nu ma deranjeaza. Multumesc!
PS: Spor la vanzari si da-i inainte, ia-le banii la fraieri ca merita.Last edited by valeriuciprian; 5 December 2011, 22:06.sigpic
Comment
-
UP de la mine cand apare DVD-ul 3 ? ca vreau si eu mai mult de bloopers ) mai astept vre-o jumate de an sa se mai adune tutorialele (bloopers-urile) si fac si eu o comanda , ca 20 de lei pentru o ora de ras = pomana curata !!!! UP de la mine pentru tine
Comment
Comment