Omule nu pot decat sa te felicit pentru rabdarea de care ai dat dovada inregistrand tuturialele. Sunt forte utile pentru amatorii de mecanica. Si cei care cred ca o sa te imbogatesti de pe urma lor sunt niste trepanati fara circumvolutiuni pe creier.
Acum poti comanda DVD-ul cu tutoriale!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ma is super tutorialele tale dar am o obiectie D daca imi dai voie . la tutorialu` in care ai dat bordu jos de pe masina sunt niste faze care puteai sa le simplifici si erau mai bine .. mai ales la comanda de faruri si stergatoare nu trebuia sa o dezmembrezi toata o scoteai cu toti .. si na . eu am lucrat la dacia pe partea de mecanica si am dar bord de logan jos in 8 minute D cronometrat acu sunt la vanzari .. si nu mai pot sa dau jos dar imi placea .. il mai dau pe al meu jos cand mai am cate o pasarica )Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!
Comment
-
Originally posted by aegyssus View PostSa-ti fie rusine de spui asta!.. Omul face un efort teribil pentru cine este interesat! Daca tu nu apreciezi ce face el.!?!?. e problema ta, dar, macar nu-l jigni! Pentru unii, ceea ce face el este de mare pret... iar pretul de 20 de lei este mai mult decat gratis! nu te obliga nimeni sa cumperi ......! Inca odata!... SA ITI FIE RUSINE!... MACAR TACI DIN GURA!
CRISTI...! TOT RESPECTUL!
Cumpara-i omului dvd-ul si asa il ajuti mai mult decat sa rascolesti un subiect inchis demult.
Am facut o greseala pentru ca m-am pripit cand am postat atunci si mi-am cerut scuze la momentul respectiv, e prea mult pentru tine sa intelegi, sa fii sanatos si tu si toti ceilalti care n-au inteles mesajul.
Vad ca va doare pe multi de situatia mea materiala si va spun un lucru: e treaba mea daca imi permit sau nu sa dau 20 lei pe un dvd, dar puteti sa aruncati o privire la my ride sa vedeti cat am investit eu in masina pana acum si cat voi mai investi si pe urma sa aberati in continuare.
Cine considera ca l-am jignit in vreun fel pe Cristi sau fac fel si fel de presupuneri, sunt niste dobitoci.
Pe Cristi il apreciez pentru tutorialele facute cu seriozitate care vad ca sunt de folos multora, dar pana la urma cred ca chiar si cele facute in spirit de gluma sunt de folos unora ) ... e baiat destept si se descurca, pentru asta il stimez.
Bafta in continuare Cristi, iti doresc sa vinzi cat mai multe.sigpic
Comment
-
cum spunea si Lucian...nu ar fi rau si unul cu montare plafoniera spate! asta daca e timp...
oricum...multumim ptr tot ce ai facut ptr noi!
Comment
Comment