Acum poti comanda DVD-ul cu tutoriale!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Omule nu pot decat sa te felicit pentru rabdarea de care ai dat dovada inregistrand tuturialele. Sunt forte utile pentru amatorii de mecanica. Si cei care cred ca o sa te imbogatesti de pe urma lor sunt niste trepanati fara circumvolutiuni pe creier.

Comment

• sa inteleg ca ai folosit tutorialele mele ca sa modifici pe varu' 6?
      pregatesti si tu un material How to prepare a Dacia Logan ?
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• M-am uitat la tutorialul tau pentru demontat ceasurile de bord si mi-a fost util. Am vazut exact ce suruburi trebuiesc desfacute si ce trebuie demontat pentru a scoate ceasurile.

Tutoriale pt VR6 nu o sa fac, nu am rabdarea ta si nici nu sunt un bun pedagog.

Comment

• ma is super tutorialele tale dar am o obiectie D daca imi dai voie . la tutorialu` in care ai dat bordu jos de pe masina sunt niste faze care puteai sa le simplifici si erau mai bine .. mai ales la comanda de faruri si stergatoare nu trebuia sa o dezmembrezi toata o scoteai cu toti .. si na . eu am lucrat la dacia pe partea de mecanica si am dar bord de logan jos in 8 minute D cronometrat acu sunt la vanzari .. si nu mai pot sa dau jos dar imi placea .. il mai dau pe al meu jos cand mai am cate o pasarica )
          Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!

Comment

• Originally posted by aegyssus View Post
            Sa-ti fie rusine de spui asta!.. Omul face un efort teribil pentru cine este interesat! Daca tu nu apreciezi ce face el.!?!?. e problema ta, dar, macar nu-l jigni! Pentru unii, ceea ce face el este de mare pret... iar pretul de 20 de lei este mai mult decat gratis! nu te obliga nimeni sa cumperi ......! Inca odata!... SA ITI FIE RUSINE!... MACAR TACI DIN GURA!

CRISTI...! TOT RESPECTUL!
            I-ai cumparat cumva dvd-ul? Daca nu, atunci consider ca ar fi bine sa taci tu din gura, te-ai trezit cumva ca-ti scrie pe frunte avocat?
            Cumpara-i omului dvd-ul si asa il ajuti mai mult decat sa rascolesti un subiect inchis demult.

Am facut o greseala pentru ca m-am pripit cand am postat atunci si mi-am cerut scuze la momentul respectiv, e prea mult pentru tine sa intelegi, sa fii sanatos si tu si toti ceilalti care n-au inteles mesajul.

Vad ca va doare pe multi de situatia mea materiala si va spun un lucru: e treaba mea daca imi permit sau nu sa dau 20 lei pe un dvd, dar puteti sa aruncati o privire la my ride sa vedeti cat am investit eu in masina pana acum si cat voi mai investi si pe urma sa aberati in continuare.

Cine considera ca l-am jignit in vreun fel pe Cristi sau fac fel si fel de presupuneri, sunt niste dobitoci.
            Pe Cristi il apreciez pentru tutorialele facute cu seriozitate care vad ca sunt de folos multora, dar pana la urma cred ca chiar si cele facute in spirit de gluma sunt de folos unora ) ... e baiat destept si se descurca, pentru asta il stimez.

Bafta in continuare Cristi, iti doresc sa vinzi cat mai multe.
            sigpic

Comment

• eu zic sa va bateti
              pana una alta, dvd-ul inca este disponibil spre vanzare
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• deviza Logan Club - aici toti suntem prieteni!

eu doresc sa cumpar dvd-ul cu schimbatul femeii din dreapta
                un tutorial de comedie si parodie, deosebit...in curand!
                lipsa text

Comment

• un dvd la sibiu te rog

Salut Cristi,

As dori un dvd cu tutoriale. Iti trimit datele pe email.

P.S: Ar fi super daca ai face un tutorial pentru schimbarea filtrelor la instalatie GPL Landi Renzo de uzina si un tutorial pentru montarea plafonierei pentru pasagerii din spate.
                  Logan GPL 1.4

Comment

• salut, Lucian, am primit mailul, maine pleaca catre Sibiu.
                    Nu stiu nimic pe partea electrica, cu atat mai mult la GPL
                    la plafoniera m-am gandit si eu sa pun una, da' inca's in dubii

Comment

• Am primit DVD ul (de fapt 2 dvd uri intr-o carcasa 'custom made' ) la Sibiu.

Multe lucruri utile adunate la un loc si calitate foarte buna a imaginii.

Respect pentru munca colegului loganist Streulea.

Up cu DVD ul cu tutoriale !
                      Logan GPL 1.4

Comment

• multam de aprecieri Lucian.
                        pai am incercat sa nu-mi bat joc de cel care isi doreste dvd-urile, ori fac un lucru serios ori nu-l mai fac

Comment

• cum spunea si Lucian...nu ar fi rau si unul cu montare plafoniera spate! asta daca e timp...
                          oricum...multumim ptr tot ce ai facut ptr noi!
                          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Poti face un tutorial cum sa ma dau jos din masina.
                            1.cand port costum.
                            2 in trening si adidasi.
                            3.cand vin de la job.
                            4. cand vin de la amanta si baut...

Comment

• pai daca tot ai idei, ia apucate sa faci si tu tutoriale

Comment

• pai ai zis ca ma inveti un chiicccc cu adobe after efect....uitasiii haa

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google