bv cristi tine-o tot asa si in continuare pe mine ma ajutat tutorialele tale spor la vanzare
Acum poti comanda DVD-ul cu tutoriale!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
astazi dvd-urile cu numarul 50 au ajuns la userul JREwing, exact cum am promis.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by stefan.dse View Post@ seba
exact asta gandeam si eu.
Fara suparare d-nul crististreulea, dar ma intreb cine o fi fraier sa-ti cumpere dvd-urile?
Se gasesc tutoriale gratis pe youtube sau oricare alt site de genul.
Sa-ti fie rusine de spui asta!.. Omul face un efort teribil pentru cine este interesat! Daca tu nu apreciezi ce face el.!?!?. e problema ta, dar, macar nu-l jigni! Pentru unii, ceea ce face el este de mare pret... iar pretul de 20 de lei este mai mult decat gratis! nu te obliga nimeni sa cumperi ......! Inca odata!... SA ITI FIE RUSINE!... MACAR TACI DIN GURA!
CRISTI...! TOT RESPECTUL!Last edited by aegyssus; 12 November 2010, 13:48.
Comment
-
man, stai calm, e parerea omului si eu o respect
tocmai am vorbit cu George din constanta care si-a dat jos tutorialele de pe youtube si e constient ca nu se vede foarte bine. asa ca mi-a comandat DVD-ul unde calitatea filmului este net superioara.
deci chill man, suntem in romania si e normala o asemenea gandireDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
deci pe un televizor cu diagonala de peste 64 de cm ..se vede superb...toate detalile clar ! ... unele chiar sunt de folos .. multumim cristi
cat de curand urmeaza sa cumpar si volumu al doilea ... pe primu care mi l-ai trimis m-am simtit prost...stii tu de ce
UP !
Comment
Comment