[VAND] Imprimanta / Cutter / Plotter MASTERPLOT DG - 721, Cu Factura Si Garantie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] Imprimanta / Cutter / Plotter MASTERPLOT DG - 721, Cu Factura Si Garantie

Imprimanta / Cutter / Plotter MASTERPLOTT DG - 721

Se poate folosi pentru imprimari de mari dimensiuni, decupaje de inalta precizie, desen tehnic, etc.

Viteza si intensitate de imprimare / decupare reglabile. Daca se doreste un scris mai "apasat" sau daca materialul de decupat este mai gros atunci se poate mari intensitatea cu care capul decupator apasa pe hartie pentru a se realiza decupajul urmarit.

Latimea maxima a materialului de prelucrat este de 72 cm. iar lungimea depinde exclusiv de material

Accesorii:

-> 1 cap cu pix pentru desene (in locul acestuia se poate pune un creion, marker, etc.)

-> 3 capete taietoare de diferite grosimi (in functie de grosimea materialului sau finetea decupajelor care se urmareste)

-> sigurante fuzibile de rezerva ( sunt cele cu care a venit din fabrica, pana acum nu am folosit niciuna din ele)

-> cablu de alimentare, cablu de conectare la PC

-> CD cu soft de instalare, CD cu program de gestiune ArtCut 2005 pentru realizarea desenelor, manual de utilizare

Este in perfecta stare de functionare. Nu are si nu a avut nici o problema.

Estetic arata foarte bine. A fost intretinut. Tinut numai in casa, ferit de temperaturi extreme sau intemperii. Inca mai are folia de protectie originala pe display.

Dupa cum eticheta si factura cu garantie atesta, este un produs de calitate fabricat in Germania, autentic si nu o replica chinezeasca. Seria produsului care apare pe eticheta se poate verifica.

In privinta expedierii, sunt dispus sa ma deplasez pana la 200 km distanta de Pitesti pe cheltuiala proprie. Pentru o distanta mai mare, expedierea se face prin FanCourier in regim de urgenta, eu suport taxa de expediere.

Pentru orice alta intrebare sau nelamurire va stau la dispozitie pe acest thread, PM sau oricare din numerele de telefon afisate in capatul de jos al anuntului. Raspund in cel mai scurt timp posibil.

Pretul de nou al aparatului a fost de 700 Euro.

Accept schimburi / variante cu alte produse mai ieftine + diferenta. Pretul se poate discuta
    Attached Files

Anunt valabil

Am uitat sa pun pret: 1350 ron negociabil

Comment

In urma unor verificari detaliate am descoperit urmatoarele:
      APARATUL ARE PROBLEME. CAND ESTE CUPLAT LA CALCULATOR, WINDOWS NU IL DETECTEAZA, NU IL VEDE ABSOLUT DELOC. NU MAI AM CD-UL ORIGINAL CU DRIVER-UL DE INSTALARE, AM DOAR UN CD COPIE. DACA SE URMEAZA TOTI PASII DE INSTALARE PE PC, TOT NU FUNCTIONEAZA. ASADAR, APARATUL SE VINDE PENTRU PIESE.

IN AFARA DE CELE MAI SUS MENTIONATE: DISPLAYUL SE APRINDE, TOATE ACCESORIILE LUI FUNCTIONEAZA, CAPUL TAIETOR, ROLELE DE GHIDAJ A HARTIEI TOATE MERG. APARATUL REACTIONEAZA LA TOATE BUTOANELE DE PE PANOUL DE CONTROL (se poate vedea in poza). APARATUL SE VINDE INTREG, ASA CUM APARE IN POZE. NU IL DEZMEMBREZ.

Prin urmare, PRET NOU 450 RON. Negociabil, accept unele schimburi cu alte produse si sa primesc diferenta in functie de caz. Nu sunt dispus sa ofer bani. Astept oferte.

Comment

Anunt valabil. Pret 399 ron negociabil

Comment

Originally posted by costi.88 View Post
          anunt valabil. Pret 399 ron negociabil
          iti ofer un nokia 6500 classic bronze, original, cu incarcator si cablu de date.

Comment

il mai ai?

Comment

imi pare rau dar am uitat sa mentionez. Nu il mai am. L-am vandut prin iulie.
              Rog un moderator sa inchida acest thread.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google