VAND Carucior Copii Chico Ct02

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• VAND Carucior Copii Chico Ct02

Este un carucior usor de manevrat. Are un sistem de inchidere cu o singura mana. Spatarul se poate regla in mai multe pozitii (se poate lasa perfect pe orizontala), ceea ce il face ideal pentru nou-nascuti.
    Dispune si de pelerina de ploaie.
    Pe caroseria caruciorului se poate monta scaunelul auto cosulet. Acesta este pentru copii cu greutatea pana la 13 kg (aprox. 2 ani). Dispune de salteluta-reductor din material care lasa pielea sa respire, special creata pt copii mici, pana la greutatea de 6 kg.
    Scaunul cosulet poate fi utilizat ca si balansoar sau in pozitie fixa. Poate fi fixat pe scaunul de langa sofer daca nu exista (sau este dezactivat) AIRBAG-ul, sau pe un scaun din spate, instalat in sens contrar sensului de deplasare a automobilului si trebuie fixat exclusiv cu o centura de siguranta cu 3 puncte.
    Dimensiuni:
    PARTEA SPORT :
    deschis: L:97cm,l:54,5cm,h:105cm
    inchis: L:41cm,h:97cm,G:8,9kg
    COS AUTO : L:66cm,l:43cm;h:57cm,G:4,2kg.

L-am folosit cam 6 luni

PRETURI: CARUCIOR-250RON, negociabil

COS AUTO 200 RON,negociabil

AMBELE 400 RON
    Am citit regulamentul si sunt de acord
    Attached Files

inca valabila caleasca!

Comment

Tati? Da intreb si eu asa - de control, ce patisi de a fost nevoie de carucior doar 6 luni? Sper ca nu ceva rau

In alta ordine de idei: daca saptamana viitoare mai il ai (vreau sa iau ambele piese) si daca mai lasi si din pret ti-l iau eu. Desigur, dupa ce il "vizionez".

Urmaresc eu threadul si mai vorbim!
      Bafta.

Vorba multa, saracia omului

Comment

Never mind Intre timp au evoluat lucrurile.

Multa sanatate.

Vorba multa, saracia omului

Comment

Originally posted by Y C S View Post
          Tati? Da intreb si eu asa - de control, ce patisi de a fost nevoie de carucior doar 6 luni? Sper ca nu ceva rau

In alta ordine de idei: daca saptamana viitoare mai il ai (vreau sa iau ambele piese) si daca mai lasi si din pret ti-l iau eu. Desigur, dupa ce il "vizionez".

Urmaresc eu threadul si mai vorbim!
          Bafta.

am luat unul sport-mai mic!... violet! , nimic rau!

Comment

care doreste un carucior pt copilas?

Comment

important: banii obtinuti pe carucior vor fi donati unei case de copii prin campania de ajutorare a unei case de copii a LCB! : http://www.loganclub.ro/forum/campan...t14251p20.html

Comment

rog un moderator sa inchida acest topic; caruciorul a fost vandut ! multumesc !

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google