Este un carucior usor de manevrat. Are un sistem de inchidere cu o singura mana. Spatarul se poate regla in mai multe pozitii (se poate lasa perfect pe orizontala), ceea ce il face ideal pentru nou-nascuti.
Dispune si de pelerina de ploaie.
Pe caroseria caruciorului se poate monta scaunelul auto cosulet. Acesta este pentru copii cu greutatea pana la 13 kg (aprox. 2 ani). Dispune de salteluta-reductor din material care lasa pielea sa respire, special creata pt copii mici, pana la greutatea de 6 kg.
Scaunul cosulet poate fi utilizat ca si balansoar sau in pozitie fixa. Poate fi fixat pe scaunul de langa sofer daca nu exista (sau este dezactivat) AIRBAG-ul, sau pe un scaun din spate, instalat in sens contrar sensului de deplasare a automobilului si trebuie fixat exclusiv cu o centura de siguranta cu 3 puncte.
Dimensiuni:
PARTEA SPORT :
deschis: L:97cm,l:54,5cm,h:105cm
inchis: L:41cm,h:97cm,G:8,9kg
COS AUTO : L:66cm,l:43cm;h:57cm,G:4,2kg.
L-am folosit cam 6 luni
PRETURI: CARUCIOR-250RON, negociabil
COS AUTO 200 RON,negociabil
AMBELE 400 RON
Am citit regulamentul si sunt de acord
Dispune si de pelerina de ploaie.
Pe caroseria caruciorului se poate monta scaunelul auto cosulet. Acesta este pentru copii cu greutatea pana la 13 kg (aprox. 2 ani). Dispune de salteluta-reductor din material care lasa pielea sa respire, special creata pt copii mici, pana la greutatea de 6 kg.
Scaunul cosulet poate fi utilizat ca si balansoar sau in pozitie fixa. Poate fi fixat pe scaunul de langa sofer daca nu exista (sau este dezactivat) AIRBAG-ul, sau pe un scaun din spate, instalat in sens contrar sensului de deplasare a automobilului si trebuie fixat exclusiv cu o centura de siguranta cu 3 puncte.
Dimensiuni:
PARTEA SPORT :
deschis: L:97cm,l:54,5cm,h:105cm
inchis: L:41cm,h:97cm,G:8,9kg
COS AUTO : L:66cm,l:43cm;h:57cm,G:4,2kg.
L-am folosit cam 6 luni
PRETURI: CARUCIOR-250RON, negociabil
COS AUTO 200 RON,negociabil
AMBELE 400 RON
Am citit regulamentul si sunt de acord
Comment