Vând sau schimb telefon LG GD 510 touch screen negru cumpărat de câteva luni, în garanție 2 ani, cumpărat de la orange deci codat în orange. Folie originală pe ecran, funcționează impecabil fără probleme, vine cu toate accesoriile cu care a fost cumpărat (cablu de date, încărcător, hands free ). Prețul este 400 ron. Mă interesează schimb cu alt telefon cu taste (acesta fiind și motivul vânzării.......nu îmi place touch screenul )cu preț până în 200 ron, iar diferența până la 400 ron vreau cash. Veniți cu propuneri.
Vând / Schimb LG GD 510
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Bad_Wolf View PostTe intereseza un schimb cu Samsung D900i ?
Originally posted by darksid3 View PostLa urmatorul comentariu pe sectiunea Bursa, aveti cartonas rosu.
Comment
-
posibilitatea mea e să-l trimit cu poșta română, dacă vrei așa pt că nu am sediu de curierat decât la 100 km de mine, sau poate ai pe cineva care trece prin zonă pe aici. În principiu sunt de acord cu prețul dar trebuie să adaugi cheltuielile de transport (nu cred că e mai mult de 10 lei) Îți trimit pe privat un nr de tel si vorbim.
nu am fost contactat de ofertant așa că VALABIL UP!!
Comment
-
Comment