Vând / Schimb NOKIA E 51 Black

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Te intereseaza un Sony Ericsson k610i camera 2 mg,card M2 64 mb (sandick), incarcator, cablu date, hand free,cutie si toate actele lui. Codat iin Vodafone.

Poze reale cred ca maine.
    Attached Files
    sigpic

Comment

felix.m multumesc pt oferta dar am avut asa ceva.......daca era k 850 era perfect.

Comment

sal.uite niste poze facute azi.
        Attached Files

Comment

desi pozele nu prea sunt clare cred ca arata bine tel......spune-mi cam cat tine acumulatorul si daca sunt probleme cu slide-ul.....

Comment

am un sony ericsson w910i folosit cam un an...are cateva semne de uzura pe carcasa...dar in rest merge bine

PS:cam asa arata telefonul(am la el casti,incarcator,cablu de date,card de 1gb,cititor de card)
            Attached Files
            Last edited by Mishu; 11 December 2010, 12:22.

Comment

asa arata telefonul
              Attached Files

Comment

merci pt oferta si poze......deocamdata mai studiez ofertele......il am pus si pe alte site-uri la vanzare/schimb , ramane sa ma mai gandesc deocamdata...Si sa nu uit, e codat in vodafone??

Comment

da...este codat in vodafone

Comment

mai, cred ca sunt destul de clare incat sa iti dai seama de "produs".probleme cu slide-ul nu am avut, de cand il am a fost schimbat doar difuzorul pentru ca nu prea se mai auzea asa bine (asta pe garantie la orange), iar bateria tine cam 5 zile ( vorbit in jur de 40 min/zi)

Comment

petrutzmarian ai pm

Comment

telefonul a plecat spre petrutzmarian. Multumesc logan club. Se poate inchide.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google