Pai eu am 850 lei salariul pana 1250 cate paini mai cumperi ba mai mult cumperi o juma de porc.
Vand Nokia C7 Frosty Metal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by tvstar1 View Postde ce este asa scump telefonu asta cat un salariu din ala bun
Imi pare rau ca nu este un regulament pentru aceasta sectiune in care sa se precizeze clar ca nu ai voie sa ceri pe un produs second mai mult decat pe unul nou.
Scuze vali pentru reclama proasta, dar asta e adevarul.
Sarbatori Fericite tuturor.
Comment
-
Originally posted by Razvy View PostE asa scump in speranta ca poate gaseste un fraier care sa-l cumpere.
Imi pare rau ca nu este un regulament pentru aceasta sectiune in care sa se precizeze clar ca nu ai voie sa ceri pe un produs second mai mult decat pe unul nou.
Scuze vali pentru reclama proasta, dar asta e adevarul.
Sarbatori Fericite tuturor.
Comment
-
Daca vrei sa cumperi produsul eventual ii spui omului pe PM parerea ta despre pret si vedeti cum va intelegeti. Sunt de acord sa atragem atentia asupra unor descrieri neadevarate a unor produse, insa la pret fiecare pune cat vrea.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Din pacate sunt multi pe-aici carora le place sa se bage-n seama pentru a parea mai interesanti, dar asta e, probabil ca nu le-au cazut prea bine "porcariile" de Craciun!
Dar, din fericire, sunt si oameni care stiu sa faca diferenta intre a vrea si a putea! Am vandut telefonul, se poate inchide!
Comment
Comment