Cazare La SINAIA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

a fost o onoare pentru noi sa fim martori, chiar complici, la evenimentul unic din viata lui Liviu "stresu" ,care, printrun superb inel, a cerut-o in casatorie pe Ana.
    Sa fie intrun ceas bun.

p.s. Camera tripla este pregatita pentru urmatorul eveniment

Comment

recomand , am fost de 2ori si urmeaza sa ma mai duc. totul la superlativ , de la gazde , aspect , locatie , curatenie , caldura pana la semnal wifi peste tot si bomboanele de la receptie

sigpic

Comment

multumim Sony.
        Bolul cu bomboane se alimenteaza periodic astfel incat sa ispiteasca atat pe copilasi, cat mai ales pe cei mari. Adulti adica
        Va asteptam cu drag sa reveniti.

Comment

nu mai deschid un thead special, asa ca intreb aici :

Aveti cunostinte de cineva care realizeaza parcuri de joaca pentru copii, ceva rustic? Nu ma trimiteti pe goagal, ci la cunostinte, relatii
          As vrea sa amenajez pentru copiii vostri un spatiu de joaca, intre foisor si gratare, astfel incat sa va intre mai bine berea si micul, atunci cand ne vizitati la pensiune
          Attached Files

Comment

Am eu pe cineva (prieten de familie) care face mobilier la comanda (lucreaza doar in lemn masiv). Singura problema ar fi ca e din timisoara, dar daca vrei te pot pune in legatura cu el

Comment

multumesc mult,insa astept ceva mai aproape

pana atunci...am lansat oferta de 1MAI :
              In perioada 29 aprilie - 3 mai, stai 2 nopti cu doar 150ron/dubla matrimoniala

Comment

acum, ne gasiti si pe http://www.facebook.com/newaostagarden .Va place LIKE, nu va place, tot LIKE

Comment

Dupa cum am spus si pe pagina de forum a PiSSisicii am petrecut impreuna cu o parte dintre colegii mei o noapte la New Aosta Garden. Totul a fost perfect, am avut tot ce ne trebuia. Am vrut sa facem un gratar, zis si facut, am vrut muzica, nici o problema sistemul performant ne-a stat la dispozitie, cat despre camere sau bucatarie mai mult decat perfecte. Am dormit foarte putin in acea noapte deoarece am vrut sa "profitam" de toate calitatile pensiunii, cum ar fi masa de tenis, jocurile etc. A doua zi, dupa multa muzica si jocuri, ne-am bucurat de linistea oferita de frumoasa zona, stand pe terasa, savurand un ceai/cafea. Ii multumesc lui Sorin pt cazare si pt multa ospitalitate care ne-a oferit-o. Recomand tuturor persoanelor care doresc sa petreaca cateva zile in liniste si pace aceasta pensiune!
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

Cand vad pozele astea ma gandesc la un weekend de relaxare. Debea astept sa revin la voi in vara cand o sa am liber
                    Intalniri Logan Club Constanta:
                    In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                    Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

Claudiu,Adi, ma bucur ca de la pensiune pleaca toata lumea multumita. Feedbackul este important in domeniul asta. Un turist multumit aduce alti 3-4 turisti, asa ca....Va asteptam sa reveniti

Comment

VALABILA oferta de 1MAI :
                        In perioada 29 aprilie - 3 mai, stai 2 nopti cu doar 150ron/dubla matrimoniala

Comment

Va asteptam la munte !!!!!

Comment

de RUSALII, stai 3 nopti si platesti DOAR 2 !!!!!!

Comment

Tine-o tot asa, Sorin! Cred ca am mai scris pe undeva cat de bine ne-am simtit la tine la pensiune. Iar hint-ul cu popota militara a fost grozav Poate ne mai vedem vara asta, intr-un weekend.

Comment

cat ma costa 1 camera dubla pe 9 iunie? o sa merg la o nunta la brasov...
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google