Cazare La SINAIA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pentru Paste2011, pensiunea se inchiriaza integral,pe 2nopti, la 2400ron.

Comment

DOAR in acest weekend, 2 nopti x 80 ron(dubla) = 160 ron si 2 nopti x 100(tripla) = 200 ron

Comment

Originally posted by sorin_pss View Post
        ...
        OFERTA : pentru grupul care inchiriaza toate cele 8 camere pe minim 2 nopti, o camera este gratuita pe toata perioada, asa ca , adunati-va prietenii, iar voi stati GRATIS !!!!
        Oferta prinde la public,deci se mentine !!!!!!!!!

Comment

:d..cum de nu ti-am vzt masina niciodata in Sinaia>?...up cu pensiunea!!!

Comment

o s-o vezi in weekend . A fost iarna si am tot venit cu skoda.

Comment

Up,up,up........

Comment

un up si de la mine, si ast si eu pe pm niste preturi pt un weekend de vara ...pretz pe camera cu pat mare ...dublu
                http://www.facebook.com/groups/posesoriLogan/

Comment

Ai pm........

Comment

Up,up...preturi rezonabile

OFERTA DE PASTE pentru membrii LOGAN CLUB:
                    Pensiunea se inchiriaza INTEGRAL( 8 camere), pe minim 2 nopti, la pretul total de NUMAI 2000 ron. La un calcul simplu, pretul pe camera pe o noapte ajunge la numai 125 ron, doar in aceasta perioada. Verificati alte tarife pe Paste si veti vedea ca nu e o oferta slabuta.
                    Va asteptam
                    Last edited by sorin_pss; 6 April 2011, 09:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ca tot avem iarna in toata regula, va astept la Sinaia la ski, partie, saniuta si toate cele.Zapada e din partea casei
                      Tarifele actualizate sunt : in timpul saptamanii 80ron/noapte, in weekend 100ron/noapte .
                      Rog toti loganistii care ne-au trecut pragul pensiunii sa scrie impresiile aici.
                      Mai multe detalii la tel 0745.382.565 sau pe pm .
                      Cateva poze de actualitate (poze pe camere gasiti pe site)
                      Attached Files

Comment

Am fost in toamna 2 nopti si nu am decat cuvinte de lauda: vila arata de nota 10, mobilata modern, caldura si tot ce trebuie iar gazda jos palaria.
                        La vara tot acolo venim
                        Intalniri Logan Club Constanta:
                        In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                        Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

ne bucuram Adrian ca v-ati simtit bine. Va mai asteptam

Comment

L-am vizitat de doua ori pe Sorin si-am ramas impresionat. Numai cuvinte de lauda din partea mea si a celor ce-am fost acolo.

Vom reveni cu mare placere.
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

Cristi, stii vorba aia : turistul nostru, stapanul nostru . E o mare bucurie pentru noi cand cineva revine cu drag si ne recomanda si altora.
                              Va mai asteptam !!!

Comment

Am fost la Sorin la pensiune de 2 ori pana acum, de fiecare data am fost primit si tratat excelent. Pensiunea arata impecabil, camerele sunt foarte frumos amenajate si accesorizate iar patronul pensiunii este mereu pus pe glume .
                                Toata admiratia si respectul pentru Sorin.
                                sigpic
                                Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google