Pentru Paste2011, pensiunea se inchiriaza integral,pe 2nopti, la 2400ron.
Cazare La SINAIA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
un up si de la mine, si ast si eu pe pm niste preturi pt un weekend de vara ...pretz pe camera cu pat mare ...dublu
Comment
-
Up,up...preturi rezonabile
OFERTA DE PASTE pentru membrii LOGAN CLUB:
Pensiunea se inchiriaza INTEGRAL( 8 camere), pe minim 2 nopti, la pretul total de NUMAI 2000 ron. La un calcul simplu, pretul pe camera pe o noapte ajunge la numai 125 ron, doar in aceasta perioada. Verificati alte tarife pe Paste si veti vedea ca nu e o oferta slabuta.
Va asteptam
Comment
-
ca tot avem iarna in toata regula, va astept la Sinaia la ski, partie, saniuta si toate cele.Zapada e din partea casei
Tarifele actualizate sunt : in timpul saptamanii 80ron/noapte, in weekend 100ron/noapte .
Rog toti loganistii care ne-au trecut pragul pensiunii sa scrie impresiile aici.
Mai multe detalii la tel 0745.382.565 sau pe pm .
Cateva poze de actualitate (poze pe camere gasiti pe site)
Comment
-
Am fost in toamna 2 nopti si nu am decat cuvinte de lauda: vila arata de nota 10, mobilata modern, caldura si tot ce trebuie iar gazda jos palaria.
La vara tot acolo venimIntalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
Am fost la Sorin la pensiune de 2 ori pana acum, de fiecare data am fost primit si tratat excelent. Pensiunea arata impecabil, camerele sunt foarte frumos amenajate si accesorizate iar patronul pensiunii este mereu pus pe glume .
Toata admiratia si respectul pentru Sorin.sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
Comment