Pentru Paste2011, pensiunea se inchiriaza integral,pe 2nopti, la 2400ron.
Cazare La SINAIA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
un up si de la mine, si ast si eu pe pm niste preturi pt un weekend de vara...pretz pe camera cu pat mare ...dublu
Comment
-
Up,up...preturi rezonabile
OFERTA DE PASTE pentru membrii LOGAN CLUB:
Pensiunea se inchiriaza INTEGRAL( 8 camere), pe minim 2 nopti, la pretul total de NUMAI 2000 ron. La un calcul simplu, pretul pe camera pe o noapte ajunge la numai 125 ron, doar in aceasta perioada. Verificati alte tarife pe Paste si veti vedea ca nu e o oferta slabuta.
Va asteptam
Comment
-
ca tot avem iarna in toata regula, va astept la Sinaia la ski, partie, saniuta si toate cele.Zapada e din partea casei
Tarifele actualizate sunt : in timpul saptamanii 80ron/noapte, in weekend 100ron/noapte .
Rog toti loganistii care ne-au trecut pragul pensiunii sa scrie impresiile aici.
Mai multe detalii la tel 0745.382.565 sau pe pm .
Cateva poze de actualitate (poze pe camere gasiti pe site)
Comment
-
Am fost in toamna 2 nopti si nu am decat cuvinte de lauda: vila arata de nota 10, mobilata modern, caldura si tot ce trebuie iar gazda jos palaria.
La vara tot acolo venimIntalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
Am fost la Sorin la pensiune de 2 ori pana acum, de fiecare data am fost primit si tratat excelent. Pensiunea arata impecabil, camerele sunt foarte frumos amenajate si accesorizate iar patronul pensiunii este mereu pus pe glume.
Toata admiratia si respectul pentru Sorin.sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
Comment