sus cu servicii IT de toate felurile, preturi rezonabile.
[VAND] Componente PC şi Servicii IT&C
Collapse
X
-
Salut razvan, eu am adaugat in lista mea de mess idul tau pt urmatoarea problema : ma poti ajuta cu drivere pentru o placa video assus eax1550-silent ( 512mb) serie 7ACOAI082247, am urmatoarea problmea: pe windowsul xp sp3, mi se bloca pcul 1-2sec, disparea imaginea, reaparea, cateodata arata si blue screen, am instalat tot felu de drivere pt placa mea video (degeaba) ,am instalat de curand windows 7 ultimate, toate ok numai ca si cu acest windows face lafel, chit ca acest windows isi gaseste singur driverele. Cu win7 ultimate, am aceleasi probleme, am dezinstalat "driverul" din pc si am dezactivat upgradarile automate, si numai am nici un fel de problema, dar se observa ca lipseste driverul in sensul ca daca un folder este lasat deschis pe desktop si pe care vreau sa-l misc mai la dreapta se misca sacadat, nu fluent.ute Un sfat ceva? MultumescMy turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
am o problema cu un monitor Hyundai N220W in sensul ca displayul s-a spart.am nevoie de un panel model PV220WLCM sau ceva compatibil.as vrea sa stiu cat costa si daca se gaseste.multumesc anticipat.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Salut. Mi-a venit calculatorul acasa, dar nici persoana respectiva nu a avut ce sa ii faca decat o reinstalare de software. Are aceleasi probleme pe care le-am enumerat in urma cu ceva timp. Mi-a spus ca ar fi placa video defecta, numai recunoaste driverele. Azi am vrut sa-l probez, a intrat windowsu, pac apare eroare de la ATI cv cu drivere, si bluescreen. Cum facem sa te uiti si tu pe la placa? sa stiu ce schimb si cu ce. Te voi suna zilele astea. Mersi
Mi-am reparat pcul la firma unde lucreaza razvanamza, baietii de acolo super amabili dar si profesionisti in domeniu. Lucreaza rapid, sigur, si cu piese de calitate. Calculatoarele voastre sunt pe maini bune . UP pt serviciile it !!!My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
M-ar interesa un procesor Intel celeron dual core Skt LGA775
Comment
Comment