[vand] Laptop Ieftin Lenovo Sl500

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [vand] Laptop Ieftin Lenovo Sl500

Arata de 9,5/10(zgarieturi infime pe capac) functioneaza 10/10, folosit cu grija, am factura(2400ron) si carticelele lui, nu am avut nici o problema cu el, se poate vedea si proba in Timisoara. persoanele care liciteaza pt intrebari sau pentru a negocia pretul primesc automat negativ, trimit si in tara. Consider ca este un pret corect pentru un laptop foarte bine intretinut si urmatoarea configuratie, orice oferta de schimb sau de negociere nesimtita va fi automat respinsa.
    Este un Intel Centrino Core2Duo 2.0 Ghz T5870 , 4 GB ddr2 ,hdd 250 gb .
    Pret 1300 lei fix .
    Attached Files
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

ma intereseaza oferta ta dar daca se mai negociaza putin,ce zici?
    Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

l-am pus la pretul asta in speranta ca nu o sa mai stea mult la mine ,mi se pare un pret foarte ok avand in vedere ce stie laptopul .
      Imi poti trimite oferta ta pe privat si o sa discutam daca imi convine . Pretul e cu minim 3 mil mai putin decat cele care se vand , si are 2 GB ram in plus .
      Astept oferta pe privat si o discutam .
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

suuuuus

Comment

vandut ....

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google