Multumesc pentru raspuns
[Vand] Machete Din Gama Dacia-Renault
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by fuguletz View Postsa inteleg ca il ai pe asta galben cu negru si unu portocaliu, nu ? o sa-ti las eu adresa pe pm cum fac rost de bani ... doar ca o se le vreau pe amandouaSTOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate
Comment
-
mar1u5 ti-am trimis raspuns si daca e ok comanda o sa plece maine
vyp75 ph2 nu am vazut inca
NOU . Duster 1/43 la 100 ronAttached FilesLast edited by 50 RRY; 14 April 2011, 23:48.STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate
Comment
-
Originally posted by fuguletz View Postun megane 3 la scara 1/43 se gaseste ? de preferat in 4 usi ... ca de vopsitorie ma descurc eu ... daca nu o sa ramana cele 2 mici!
Am o rugaminte pentru toti doritorii de machete , comanda minima de 30 ron / colet . MultumescAttached FilesSTOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate
Comment
-
Originally posted by fuguletz View Postun megane 3 la scara 1/43 se gaseste ? de preferat in 4 usi ... ca de vopsitorie ma descurc eu ... daca nu o sa ramana cele 2 mici!
Am o rugaminte pentru toti doritorii de machete , comanda minima de 30 ron / colet . MultumescAttached FilesSTOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate
Comment
-
SUPER OFERTA DE PASTE
Poze mai jos , machete 3 inch la numai 20 ron / buc in afara de politie mcv care costa 15 ron
Logan prestige la scara 1/43 la numai 20 ron
La fiecare colet se mai adauga transportul in jur de 5-8 ron
Numai bineAttached FilesSTOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate
Comment
Comment