[VÂND] Următoarele aparate:

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VÂND] Următoarele aparate:

Am de vânzare următoarele:
    1. Telefon cordless Siemens Gigaset AS150 - Display iluminat * Functie CLIP pentru identificare apleant * Se pot aloca pana la 4 receptoare mobile la baza * Functionalitate multi handset : apeluri interne, redirectionare apeluri, conferinta in 3 * Calitate digitala a vocii prin tehnologie DECT * Terminal DTMF compatibil cu interfoane (telefoane fixe) * 10 melodii diferite de apel * Reformarea ultimelor 5 numere formate * Agenda telefonica cu pana la 20 intrari.
    Conține: baza, telefonul, acumulatoarul și încărcătorul.
    Preț - 90 lei.

2. Router Wireless Asus RT-G32 - cumpărat acum aproximativ un an. Stare foarte bună, la toate capitolele. Raza acoperire wireless este de 9+ metri. Are și 4 porturi Ethernet.
    Conține : Routerul și alimentatorul.
    Preț - 95 lei.

3. Apple Ipod Shuffle 2GB, generatia 4 - ideal pentru a îl oferi copiilor ca înlocuitor pentru telefonul mobil sau orice alt MP3. Am 3 bucăti, de culori diferite : albastru, verde și argintiu. Acestea sunt foarte puțin folosite.
    Conține : Ipod Shuffle 2GB și baza de încărcare/conectare la PC via USB. Din păcate nu mai am căștile originale la nici unul, dar pot fi folosite orice alte căsti cu jack de 3.5 mm.
    Preț : 95 lei/bucată.

4. Modem Huawei Smart AX MT882 - folosit de serviciul Clicknet de la Romtelecom. Modemul funcționează excelent, dar eu am schimbat providerul. Are conexiune Ethernet si USB. Mult mai stabil decât orice alt modem oferit la Romtelecom.
    Conține: Modem, alimentator/transformator și eventual și cablurile de telefon și/sau cablu de rețea (~1m lungime).
    Preț - 20 lei

5. Multifuncțională Epson DX4450 - ca și nouă. Folosită acum un an ultima dată. În total nu a fost folosită de 30 de ori, Probabil va fi nevoie sa îi fie înlocuite cartusele (individuale pentru fiecare culoare), fiind, posibil, afectate de lunga perioadă de inactivitate. Nu a fost folosită pentru ca am primit cadou la scurt timp una laser, plus că nu este compatibilă cu Linux, eu folosind acest SO.
    Conține: Multifunctionala, cablu de alimentare și conectare la PC via USB și cartusele în stare necunoscută.
    Preț - 50 lei.

Accept și schimburi. Expediez oriunde în țară prin orice serviciu de curierat sau prin Poșta Română. Taxele de expediere vor fi suportate de către cumpărător.
    Am citit regulamentul și sunt de acord cu el.
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 13 October 2011, 17:36.

Up!!up!!up!!up!!up!!up!!up!!up!!up!!up!!up!!up!!

Comment

salut,vrei un trening la schimb cu routerul http://www.loganclub.ro/forum/vand_t...-t36604p2.html

Comment

îți dau un răspuns mai târziu sau mâine, cineva fiind interesat să îl cumpere.
        Pentru restul obiectelor prețul scade cu 5 lei, iar modemul este MOKKA.

Comment

Sti cumva daca capul de imprimare de la multifunctionala nu a fost afectat de inactivitate??? Iti dau 50 cu transport inclus prin posta romana pe ea (daca tot ai facut 5 lei reducere din pret) si poti pune si modemul in colet daca tot e moca

Comment

Multifuncționala pleacă la «nelutu32». Restul sunt de vânzare.Plus modemul care a fost MOKA.
            Curat chilipir.
            Last edited by brutus1789; 17 October 2011, 13:23.

Comment

vrei o pereche de senzori de parcare pe Router Wireless Asus RT-G32

Comment

BlueStar ai PM.

Comment

foarte bune produsele...routerul rt-g32 de la asus a ajuns la mine...om de incredere...

Comment

Asa cum a zis si BlueStar routerul este acum la el.
                    Raman restul aparatelor de vanzare, iar zilele urmatore mai adaug si altele.

Comment

Au mai rămas următoarele lucruri:
                      1. Telefon cordless Siemens Gigaset AS150 - Display iluminat * Functie CLIP pentru identificare apleant * Se pot aloca pana la 4 receptoare mobile la baza * Functionalitate multi handset : apeluri interne, redirectionare apeluri, conferinta in 3 * Calitate digitala a vocii prin tehnologie DECT * Terminal DTMF compatibil cu interfoane (telefoane fixe) * 10 melodii diferite de apel * Reformarea ultimelor 5 numere formate * Agenda telefonica cu pana la 20 intrari.
                      Conține: baza, telefonul, acumulatorul și încărcătorul.
                      Preț - 90 lei.
                      Pozele sunt în primul post.

2. Apple Ipod Shuffle 2GB, generatia 4 - ideal pentru a îl oferi copiilor ca înlocuitor pentru telefonul mobil sau orice alt MP3. Am 3 bucăti, de culori diferite : albastru, verde și argintiu. Acestea sunt foarte puțin folosite.
                      Bateria durează minimum 10 ore de funcționare continuă.
                      Conține : Ipod Shuffle 2GB și baza de încărcare/conectare la PC via USB.
                      Am găsit și căștile originale care erau pierdute prin sertare prin casă.
                      Preț : 95 lei/bucată.

Se mai adaugă:

1. Hub USB. Pentru cei cu puține iesiri UBS la laptopuri/netbook-uri acest dispozitiv este ideal. Astfel că la o singură ieșire USB, se pot conecta acum 4 dispozitive, indiferent ce sunt (mouse, stick de memorie, modem USB, etc).
                      Preț: 35 de lei. Am doar un singur hub usb.

2. GPS Tomtom XL - Este ca și nou, folosit de o rudă în Spania pentru o lună de zile. Din păcate are hărți doar pentru toată peninsula Iberică (adică Spania, Portugalia, Andorra și Gibraltar). Se pot adăuga hărti pentru tot restul lumii cu exceptia Asiei. Din păcate pentru România hărțile sunt doar 14% detaliate, conform producătorului.
                      Acesta funcționează ireproșabil, conectându-se aproape instant la sateliții GPS , nu se blochează, resetează. În afară de funcția de bază (navigația) nu mai poate fi folosit și la altceva, cum ar fi vizionarea de filme, fotografii, jocuri, etc.
                      Hărți se găsesc pe site-ul producătorului contracost (sunt destul de ieftine) dar si pe torente sau alte locuri gratuite.
                      Are un sistem foarte ingenios de prindere pe parbriz, foarte personalizabil.
                      Preț - 270 lei.

3. Memorie laptop/netbook Apple- 512MB 2Rx16 PC2 - 5300S - 555 - 12 - A3. - Compatibilă 100% cu orice laptop Apple dar si cu orice alt laptop/netbook de la alți producători. Acestea sunt noi, nefolosite și sigilate în ambalajul original.
                      Am două bucăți a 512 MB fiecare.
                      Preț - 50 de lei/bucata.

4.Plafonieră cu un bec - Aceasta a fost pe mașina mea, dar a fost schimbată cu o alta cu 3 becuri. Nu este zgâriata sau cu alte defecte.
                      Preț: 15 lei.

Pentru toate produsele clientul este cel care va suporta taxele de expediere.
                      Accept și schimburi.

Te rog ca, pe viitor, sa inserezi pozele doar cu Gestiunea Atasamentelor!
                      Multumesc!
                      Attached Files
                      Last edited by 77sky; 4 December 2011, 12:52.

Comment

UP!!
                        Accept schimburi.

Prețuri reduse....astfel:

1.Telefon cordless Siemens Gigaset AS150 »»»»80 lei
                        2.Apple Ipod Shuffle 2GB »»»»85 lei
                        3.Hub USB »»»30 lei
                        5.TomTom XL»»»260 lei
                        6,Memorie laptop/netbook Apple- 512MB »»»»40 lei.
                        Last edited by brutus1789; 8 December 2011, 16:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

UP!UP!
                          Produse bune si ieftine.
                          Are cineva un modem USB de la Orange?

Comment

UP! și pe 2012!

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google