VAND SAU SCHIMB NOKIA 5800 XM ASPECT 9/10 AM LA EL CUTIA CU TOATE ACENSORILE FUNCTIONEAZA IREPROSABIL,CARD DE 8GB,NAVIGATIE GARMIN,ACCEPT SCHIMBURI de preferat Samsung cu android !!! Pret 450 Ron
Vand Sau Schimb Nokia 5800 XM
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
De cat timp il folosesti? Nu zici nimic de garantie (care la 5800 e de 2 ani) trag concluzia ca telefonul ori e adus de afara si decodat ori e mai vechi de 2 ani, caz in care poti scadea pretul. Iar utilizator de Samsung cu Android sa vrea 5800-le ala, nu cred ca vei gasi.
Fara suparare. Tu probabil ai platit mult probabil pe telefonul ala, dar acum e depasit ca si conceptie (cine naiba mai foloseste un stylus pt touchscreen?).Last edited by mr.K; 26 October 2011, 14:51.
Comment
-
lool 1. Telefonul are 1 an si jumate arata impecabil si sunt telefoane de acuma 6, luni de zile aparute cu tooch care au stylius stiu ce telefon am si ultimul pret este 400ron.
2. Nu Cred Ca Am nevoie de sfaturile Tale si Conceptile tale...app sti ca nu ai voie sa comentezi pretul sau anuntul? iar telefonul e prea destept pt multe telefoane aparute recent.
Comment
-
N-am voie sa comentez o oferta de bun simt.
Samsung Galaxy Mini e cam 519 lei, are acel Android dorit de tine si-l bate la fund pe 5800.
Eu zic sa raportezi pretul unui telefon vechi de nivel inferior la modelele noi aparute.
Stii prea bine de ce-l vinzi, nu are rost sa comentez eu.
Toate bune.
Comment
-
sall, te-ar interesa un schimb cu un blackberry 9530 impecabil, ca nou cu husa activa si accesorii + dif din partea ta?
Comment
-
Ok, spor la vanzare.
Comment
Comment