If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
vand laptop dell inspiron 1526 dual core 1.9ghz, 2gb ram, video ati radeon 1270, hdd 120 gb, wireless ... laptopul vine insotit de incarcatorul si bateria originala, bateria tine cam 45min-1h in functie de ce se ruleaza pe el. ca si problema pana acum a avut o problema de alimentare care s a rezolvat pe garantie. a fost cumparat de la emag. nu ma intereseaza schimburi cu nimic altceva.
pret 850ron
tel 0727782212
Cam nasol daca nu mai are garantie. Ca la un laptop nu se poate detecta o eventuala problema asa usor ca la un desktop.
Mai ales ca ai zis ca ai avut deja o problema cu alimentarea. Poate poti spune concret si ce defect a avut.
Din ce am vazut in poze, alimentarea este pe lateralul laptopului iar "aerisirea" este pe spatele carcasei? Daca este asa, asta este un plus.
Daca vrei, trimite-mi un PM si spune-mi ultimul pret pe care il vrei si poate pe 11 la salariu, te scap de el. dar sa fie ultimul, nu-mi place sa ma targuiesc/tiganesc.
Merci.
imi pare rau dar oricum ar fi prin curierat sau posta nu trimit, predarea se face doar personal in bucuresti. alimentarea se face pe lateral, aerisirea pe spate cum ai spus, am inteles de la service ca a fost un scurt pe alimentare, nu vedea incarcatorul in el, si da este un risc asta cu garantie insa as fi putut sa nu spun nimic de problema ca oricum nu ai cum sa ti dai seama doar vazand laptopul dar sunt un om corect si nu mi place sa mi pierd timpul aiurea. nici pe al meu si nici pe al altora. cat despre bani cu 600 nu il dau, multumesc de oferta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment