[VAND] Laptop DELL INSPIRON 1526, Dual Core ATHLON64 X2, 2GB RAM

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] Laptop DELL INSPIRON 1526, Dual Core ATHLON64 X2, 2GB RAM

vand laptop dell inspiron 1526 dual core 1.9ghz, 2gb ram, video ati radeon 1270, hdd 120 gb, wireless ... laptopul vine insotit de incarcatorul si bateria originala, bateria tine cam 45min-1h in functie de ce se ruleaza pe el. ca si problema pana acum a avut o problema de alimentare care s a rezolvat pe garantie. a fost cumparat de la emag. nu ma intereseaza schimburi cu nimic altceva.
    pret 850ron
    tel 0727782212
    Attached Files

Poze reale.....nu de pe net.pretul este negociabil?
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Garantie mai are?

Comment

nu mai are garantie, o sa pun si poza reala, nu este lovit, zgariat...negociabil in limita bunului simt

Comment

am pus si poze reale din pacate facute cu telefonul.altele nu am si nici nu am cu ce sa fac momentan
          Attached Files

Comment

600 ron......
            Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Cam nasol daca nu mai are garantie. Ca la un laptop nu se poate detecta o eventuala problema asa usor ca la un desktop.
              Mai ales ca ai zis ca ai avut deja o problema cu alimentarea. Poate poti spune concret si ce defect a avut.
              Din ce am vazut in poze, alimentarea este pe lateralul laptopului iar "aerisirea" este pe spatele carcasei? Daca este asa, asta este un plus.
              Daca vrei, trimite-mi un PM si spune-mi ultimul pret pe care il vrei si poate pe 11 la salariu, te scap de el. dar sa fie ultimul, nu-mi place sa ma targuiesc/tiganesc.
              Merci.

Comment

imi pare rau dar oricum ar fi prin curierat sau posta nu trimit, predarea se face doar personal in bucuresti. alimentarea se face pe lateral, aerisirea pe spate cum ai spus, am inteles de la service ca a fost un scurt pe alimentare, nu vedea incarcatorul in el, si da este un risc asta cu garantie insa as fi putut sa nu spun nimic de problema ca oricum nu ai cum sa ti dai seama doar vazand laptopul dar sunt un om corect si nu mi place sa mi pierd timpul aiurea. nici pe al meu si nici pe al altora. cat despre bani cu 600 nu il dau, multumesc de oferta.

Comment

valabil doar pt bucuresti

Comment

780 ron. laptopul functioneaza f bine, are incarcator original.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google