Vand Ceasuri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Ceasuri

Imi vand o parte din ceasuri ,purtate de mine (am o colectie) ,postez cateva poze pe site ,cine vrea sa il vada sa ma contacteze pe pm .
    Mentionez ca nu fac schimburi,am foarte mare nevoie de bani .
    Preturi :
    Ceas Invicta -curea silicon ,placat cu aur 18 k ,swiss made ,rezistent apa 100m ,ceasul este cumparat din Viena ,este putin zgariat ,pret catalog 600 $ , pretul meu este de 800 ron ,usor negociabil .

Ceas Festina ,curea metalica,rezistent apa 100m ,arata impecabil ,este cumparat acum un an de zile din Ungaria ,pret 400 ron .

Ceas Swatch ,rezistent apa 100m ,swiss made ,curea metalica ,impecabil . 400 ron ,usor negociabil .

Rog sa posteze ,doar cine este cu adevarat interesat si care cunoaste cat de cat adevaratele ceasuri .
    multumesc
    Attached Files

nimeni interesat ?

Comment

sus cu ele ,preturi negociabile

Comment

da-mi si mie un cod de la ceasul festina te rog ?spune-mi daca prezinta urme de uzura?

Comment

nu are nici o zgarietura ,arata impecabil ,este modelul depose ,cod 6698 ,pretul din magazinul Unirea spre exemplu este de 750 ron ,pretul este negociabil .

Comment

sunt interesat de el, ma mai gandesc si iti voi face o oferta...ms pentru raspuns

Comment

ok ,nu ai pentru ce .

Comment

altcineva ? nimeni interesat ????

Comment

up up ,urgent

Comment

up up up ,sus cu ele

Comment

Frumoase ceasurile . Fara suparare ...am avut ceas Tissot NOU automatic ....de colectie (deci in vitrina ) ...unic ( o singura bucata ) ....estimat la 9700 RON . Am stat cu el la vanzare mai bine de 1 an si ceva ...si in final din cauza unei necesitati financiare ....l-am dat cu 1000 RON . Pretul il usuca pe roman ...care e zgarcit .. Si prostu care vrea astfel de ceas ....o sa il cumpere din magazin de nou ....ca il dau banii din casa afara . Ca nu stiu ce isi cumpara . Il cumpara ca arata bine . Doar de aia .

SPOR la vanzare . up din partea mea
                      sigpic

Comment

pacat ,tissot-urile automatice sunt ..jos palaria merita toti banii ,oricum ms de up

Comment

sus cu ele ,up

Comment

up up u p up

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google